Az igazság pillanata: döntse el ön, hogy ki a legszebb teniszező!

Vágólapra másolva!
2008.05.20. 13:44
Vasárnap megkezdődik a 2008-as a Roland Garros. A selejtezők természetesen hamarabb beindulnak, ám a hét utolsó napján a főtáblára jutott teniszezők is becsatlakoznak a küzdelmekbe. A Nemzeti Sport Online ezzel kapcsolatban kíváncsi az önök véleményére. Vajon kit tartanak a teniszvilág legcsinosabb sportolójának?
Tathiana Golovin
Tathiana Golovin
Tathiana Golovin
Tathiana Golovin

Daniela Hantuchova
Daniela Hantuchova

Ana Ivanovics
Ana Ivanovics

Marija Kirilenko
Marija Kirilenko

Marija Sarapova
Marija Sarapova

Szávay Ágnes
Szávay Ágnes

Nem tudtuk nem észrevenni a fórumon egymásnak feszülő véleményeket. A teniszbeszámolók alkalmával sokkal inkább a teniszező hölgyek szépségével, mintsem mutatott játékával foglalkoztak a kedves Olvasók, és számtalan érvet hoztak fel amellett, hogy az egyik teniszező miért szebb a másiknál.

Most azonban lehetőség nyílik arra, hogy végérvényesen eldőljön a vitás kérdés. A Nemzeti Sport Online vasárnapig tartó szavazássorozatot indít hat teniszező szépség részvételével.

Tathiana Golovin, Daniela Hantuchova, Ana Ivanovics, Marija Kirilenko, Marija Sarapova és természetesen Szávay Ágnes a jelöltek között, az ön kezében pedig a döntés. Minden nap kiesik a legkevesebb voksot kapó teniszező, a szavazást pedig ezután a megmaradt jelöltekkel újraindítjuk. A végén – mint a Hegylakó című filmben – csak egy maradhat.

És hogy sportértékkel is párosuljon a játék, a további „küzdelmektől” búcsúzó teniszezőről rövid bemutató írást közlünk. Feltüntetve legnagyobb sikereit, és latolgatva esélyeit a francia nyílt teniszbajnokságra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik