Téli sportok: Valójában három trükköt is bemutattam – Swaney

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.22. 14:39
Mint ismert, a magyar színekben induló szabad stílusú síző, Swaney Elizabeth trükkök nélkül mutatta be produkcióját a félcső selejtezőjében a téli olimpián – azóta az egész világ Swaneyről beszél. Legutóbb az NBC Today Show vendége volt, s a műsorban elárulta, valójában három trükköt is bemutatott az óriási vihart kavaró siklásában.

„Ami azt illeti, én mindig megpróbálom a legjobbamat nyújtani a félcsőben, és valójában három trükköt is bemutattam a második csúszásomkor. Volt két alley oop, valamint egy 360 is a végén, így kicsit furcsa azt hallani, amikor azt mondják, hogy trükk nélkül vagy egyetlen trükkel csináltam volna végig a kört” – reagált Elizabeth Swaney az egyik műsorvezető azon kérdésére, nem érezte-e kellemetlenül magát, mondván, a jelenlegi tudása kevés az induláshoz.

Swaney hozzátette, a vízben további trükköket is gyakorol már – célja az, hogy ezeket a félcsőben is be tudja mutatni, ám egyelőre nem tudja, hogy ez sikerülne.

„A pozitív és a negatív kritikákat is figyelembe veszem, ezeket megpróbálom beépíteni az életembe, ezeken dolgozhatok, szóval köszönöm mindenki idejét. Egyszerűen csak szeretem a kihívásokat, és imádom, hogy a síelés egy más, teljesen új világot ad. Nyolc évvel ezelőtt, amikor megtanultam síelni és felfedeztem ezt a világot, rájöttem, szeretném megosztani másokkal is, ezért lettem síoktató, majd beleszerettem a szabad stílusú síbe” – felelte Swaney, amikor arról faggatták, mi motiválja őt.

Swaney elmondta, nem zavarják az őt bírálók, a pályán és a versenyeken pozitív hangulat veszi körül, a síelőkkel biztatják egymást, és ő a pozitív tényezőkre figyel oda leginkább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik