HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.15 13:27 Frissítve: 2018.02.15 13:43

Téli olimpia: meg akarták enni a kutyákat – a bajnok közbelépett

Meagan Duhamel a jégen és azon kívül is nagyszerű személyiség: hétfőn olimpiai bajnoki címet nyert Pjongcsangban a műkorcsolya csapatversenyében, majd megmentett egy kutyát a biztos haláltól.

HIRDETÉS

 

A nemzetközi sajtó felkapta Meagan Duhamel történetét: a kanadai műkorcsolyázó – aki egyébként kétszeres világbajnok – hétfőn ötkarikás bajnok lett Pjongcsangban, csütörtökön pedig ismét bekerült a neve a szalagcímekbe. Méghozzá azzal, hogy örökbe fogadott egy kutyát, mielőtt a dél-koreai húsfeldolgozó üzembe került volna.

Life seems perfect when you wake up to this and come home to this every single day! #happydog #dogsofinstagram #Mootae #freekoreandogs #rescuedog #adoptdontshop #dauschundmix #corgimix #chihuahuamix #mansbestfriend @ek_freekoreandogs @hsiglobal #savinglivesonedogatatime

1,085 Likes, 27 Comments - Meagan Duhamel (@meaganduhamel) on Instagram: "Life seems perfect when you wake up to this and come home to this every single day! #happydog..."Dél-Koreában ugyanis a kutyahús hétköznapi tápláléknak (gaegogi a helyi elnevezése) számít, és bár a pjongcsangi olimpia szervezőbizottsága kérte a helyi éttermeket, hogy a játékok idejére vegyék le az étlapjukról, az NBC szerint ezt rendre figyelmen kívül hagyták a vendéglátó egységek.

Our beautiful former Korean dogs that are now safe in #Canada #freekoreandogs @ek_freekoreandogs #mootae #daegong #rescuedogsofinstagram #adoptdontshop

759 Likes, 4 Comments - Meagan Duhamel (@meaganduhamel) on Instagram: "Our beautiful former Korean dogs that are now safe in #Canada #freekoreandogs @ek_freekoreandogs..."A kanadai műkorcsolyázó már tavaly februárban is megmentett egy kutyát a vágóhídra kerüléstől, és az olimpia ideje alatt egy másik ebet is örökbe fogadott. Immár mindketten Ontarióban várják haza szerető gazdijukat.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.04 09:05:10

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

Az amerikai rövid pályás gyorskorcsolyázónak az országváltás miatt egy szezont ki kell hagynia.

2018.06.13 23:02:31

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

A női versenyzők tényleg jelezték, hogy nem tudnak tovább dolgozni a válogatott kínai vezetőedzőjével.

2018.06.10 11:15:47

Téli sportok CSINTA SAMU

A hat olimpiát megjáró sílövőt a legnagyobb sikerek elkerülték, mégsem beszél hiányérzetről.

2018.06.08 20:53:48

Téli sportok nemzetisport.hu

Tófalvi Éva az egyetlen romániai sportoló, aki hat téli olimpián indulhatott.

2018.04.28 12:00:58

Téli sportok KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Ádó a rémálmáról, a zacskós levesről és a családi tetoválásról, Sanyi a veszekedésekről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS