Téli olimpia: majdnem elhagyta ruháját a jégtáncos – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 21:31
Komoly problémába ütközött élete első olimpiáján a 22 éves jégtáncos, Min Jura. A dél-koreai versenyző vasárnap, a páros programban került sorra Alexander Gamelinnel, ám öt másodperc elteltével akadt egy kis gond…

„Öt másodperc után kikapcsolódott a ruhám – mondta az ifjú sportolónő a végül sikeresen lezárt gyakorlatot követően. – Egész idő alatt aggódtam, nehogy leessen, de végig kellett csinálnom. Ha a program közepén megállok, levonnak a pontjainkból. Folyamatosan azon agyaltam, megálljak-e megigazítani, vagy inkább csináljam végig. Mindent megtettem, hogy ne essen le.”

Min végül sikerrel járt, már ami a ruha saját magán tartását illeti. Teljesítményük a 9. helyre volt elég. „Öt másodperc után kikapcsolódott a ruhám – mondta az ifjú sportolónő a végül sikeresen lezárt gyakorlatot követően. – Egész idő alatt aggódtam, nehogy leessen, de végig kellett csinálnom. Ha a program közepén megállok, levonnak a pontjainkból. Folyamatosan azon agyaltam, megálljak-e megigazítani, vagy inkább csináljam végig. Mindent megtettem, hogy ne essen le.”

Min végül sikerrel járt, már ami a ruha saját magán tartását illeti. Teljesítményük a 9. helyre volt elég.

 



 

 






 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik