Rossz technikával sífutott haza, rendőrt hívtak rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 13:34
null
Iszik vagy sífut, döntsön! (Fotó: Gorm Kallestad/NTB scanpix)
Címkék
Egy norvég férfi síléceken próbált hazajutni a szombat esti italozás után, de olyan rossz technikával haladt előre (és talán oldalra is), hogy rendőrt hívtak rá.

 

 

A harmincas éveiben járó férfi Kongsberg városában iszogatott szombat este, és mivel tízcentis hó lepte a települést, úgy döntött, hogy a hazautat sílécen teszi meg. El is indult, de olyan rossz technikával haladt, hogy a járókelők értesítették a rendőrséget.

„A járőrnek egy jelentős alkoholos befolyásoltság alatt álló, síléceken közlekedő férfival szemben kellett intézkednie Kongsberg központjában. Klasszikus és szabad stílusúnak sem lehetett nevezni a sífutótechnikáját” – áll a rendőrség által kiadott Twitter-üzenetben.

A férfitól a helyszínen elkobozták a síléceit.

„A járőr felvette az autójába, és elbeszélgetett vele. Egyértelmű volt, hogy nem lehetett továbbengedni a síléceken. A kolléga hazaszállította” – nyilatkozta a helyi rendőrség részéről Trond-Egil Groth a Nettavisen nevű újságnak.

A hivatalos jelentés szerint a férfi a járdán közlekedett, és nem veszélyeztetett másokat, ám annyira részeg volt, hogy az egyértelműen negatív hatással volt a sífutótechnikájára. A hazafuvarozott „rendbontóval” szemben további rendőri intézkedés nem történt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik