Hosszabbítás: újra őzek nyomában a hargitafürdői erdész lánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.08. 20:53
A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk:

Mesevilágba született, és nem engedte, hogy gyermekkora elillanása magával vigye a tündérkertet. Egész életére maradt a hegyek, fák, füvek, erdők birodalmában, sífutólécein immár nem az őzek nyomát követve, hanem a világversenyek dobogóit. A Pjongcsang után visszavonuló sílövő, Tófalvi Éva az egyetlen romániai sportoló, aki hat téli olimpián indulhatott. Ma már felelős közéleti szereplőként álmodik szebb jövőt szülőhelyének, Hargitafürdőnek.Tófalvi Éva az egyetlen romániai sportoló, aki hat téli olimpián indulhatott. Ma már felelős közéleti szereplőként álmodik szebb jövőt szülőhelyének, Hargitafürdőnek.

A Romániában majd' huszonöt évig verhetetlen sílövőbajnoknő, Tófalvi Éva történetét elolvashatja a Nemzeti Sport szombaton megjelenő, Hosszabbítás című mellékletében.

És a Hosszabbatás-mellékletben még olvashat arról is, hogy...
...milyen volt a sokat emlegetett „berni csodát" megelőző „berni háború".
...miként készül a július elsején kezdődő debreceni junior női kézilabda-világbajnokságra a magyar keret Siófokon, s hogyan emlékszik vissza juniorsikereire Görbicz Anita és Mikler Roland.
...miként szolgáltatott igazságot az ábécé Ambrus Miklósnak, a 85. születésnapját ünneplő olimpiai bajnok vízilabdázónak.
...mit emelne át az angol kosárlabda-kultúrából a magyarba a két évig az Oaklands Wolvesnál edzősködő korábbi válogatott játékos, Zsolnay Gyöngyi.
...mi törte ketté a Kincsem című filmmel végleg befutott színész, Gáspár Tibor kézilabda-beállósi pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik