Curling Eb: győzelemmel kezdett a női válogatott

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.11.18. 18:34
A magyar női csapat győzelemmel kezdte meg szereplését a St. Gallen-i curling Európa-bajnokságon.

A szombati nyitó napon a Palancsa Dorottya, Miklai Henrietta, Sándor Nikolett, Kalocsai Vera, Micheller Dorottya összeállítású magyarok a németeket verték meg extra endben 12–10-re – számolt be az eredményről a nemzetközi szövetség honlapja.Palancsa Dorottya, Miklai Henrietta, Sándor Nikolett, Kalocsai Vera, Micheller Dorottya összeállítású magyarok a németeket verték meg extra endben 12–10-re – számolt be az eredményről a nemzetközi szövetség honlapja.

A tíz együttest számláló élvonalból a legjobb hét indulhat majd a márciusi kanadai világbajnokságon, az utolsó kettő kiesik a B-divízióba, míg a nyolcadik a második vonal legjobbjával csap össze a vb-részvételért.

A Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balázs, Ézsöl Gábor, Kalocsay Ottó Dániel összeállítású férfiegyüttes a B-divízióban 20 órakor az angolok ellen kezdi meg szereplését. A csapatnak nyolcas csoportjában a legjobb kettő között kell végeznie ahhoz, hogy versenyben legyen a két feljutó helyért. A győztes egyúttal a vb-részvételért is harcba szállhat majd a legjobbak nyolcadik helyezettjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik