Alpesi sí: továbbra sem térhet vissza Anna Veith

Vágólapra másolva!
2016.10.20. 23:35
Az osztrákok olimpiai és többszörös világbajnok alpesi sízője, Anna Veith – leánykori nevén Fenninger – továbbra sem térhet vissza súlyos térdsérüléséből.

„A tervek szerint halad a felépülésem. A célom a 2016-os söldeni verseny” – nyilatkozta tavaly december elején, ám biztosan nem állhat rajthoz a világkupa-sorozat vasárnapi idénynyitóján. A 27 éves síelő csütörtökön úgy nyilatkozott: még nagyon sok edzésre van szüksége a visszatérés előtt, ezért a következő 5-6 hetet is ki kell hagynia, de a februári világbajnokságon már mindenképpen szeretne rajthoz állni.

Az összetett világkupát 2014-ben és 2015-ben is megnyerő Veith térde tavaly októberben éppen Söldenben sérült meg súlyosan.„A tervek szerint halad a felépülésem. A célom a 2016-os söldeni verseny” – nyilatkozta tavaly december elején, ám biztosan nem állhat rajthoz a világkupa-sorozat vasárnapi idénynyitóján. A 27 éves síelő csütörtökön úgy nyilatkozott: még nagyon sok edzésre van szüksége a visszatérés előtt, ezért a következő 5-6 hetet is ki kell hagynia, de a februári világbajnokságon már mindenképpen szeretne rajthoz állni.

Az összetett világkupát 2014-ben és 2015-ben is megnyerő Veith térde tavaly októberben éppen Söldenben sérült meg súlyosan.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik