Steven Seagal szerint minden rendben lesz Szocsiban - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.09. 09:21
Ki mást lehetne megkérdezni egy ilyen fontos ügyben, ha nem az embert, aki többször mentette meg a világot, mint bárki más.

A dicsőség az RT America televíziós csatorna szerkesztőit illeti: a Russia Today kihelyezett szekciójánál (az állami tulajdonú orosz RIA Novosztyi tévétársaság három stúdióval működteti az RT Americát) jutott a felkészült munkatársak eszébe, hogy ki is lenne a leghitelesebb személy a biztonsági kérdések megválaszolására és az aggodalmak eloszlatására.

Ő pedig nem más, mint Steven Seagal, aki az Arizona állambeli Scottsdale-ben lévő otthonából készséggel állt a műsor rendelkezésére. A 62 éves színész, harcművész első kézből szolgáltathat biztonsági információkat, miután maga is ilyen területen dolgozik az elmúlt években: a Lawman (Az igazságosztó) című valóságshow főszereplőjeként dolgozik az amerikai-mexikói határ mentén.

Az interjúban kérdésre válaszolva elmondta: „Olyan, hogy százszázalékos biztonság, nem létezik, mert azt nem lehet garantálni, de ott, ahol különféle rendvédelmi szervezetek képviseletében közel 70 ezer fő biztosítja a rendet, szinte kizárható, hogy komolyabb baj történjen. Szocsi most a világ egyik legbiztonságosabb helye."

Az udvarias művész még egy Vlagyimir Putyinnak címzett bókkal is szolgált a bájos műsorvezetőnek, mondván, az orosz elnök fantasztikus munkát végzett, hogy mindenki biztonságban tudhassa magát a játékok alatt.

Ezt követően még beszélt Obama elnök bevándorlási politikájáról, a határvédelem nehézségeiről, s biztosak vagyunk benne, hogy oroszok millióinak szívébe lopta be magát ez alatt a néhány perc alatt. És ami a legfontosabb: a beszélgetés négy perce alatt senkinek nem okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik