Téli sportok: magyar sajtófelelős a Curling Világszövetségnél

Vágólapra másolva!
2021.09.09. 15:28
null
Bardocz-Bencsik Mariann (Facebook/Magyar Sportújságírók Szövetsége)
Szeptember 1. óta szövetségünk tagja, Bardocz-Bencsik Mariann a Curling Világszövetség (World Curling Federation) kommunikációs csapatában dolgozik – olvasható a Magyar Sportújságírók Szövetségének Facebook-oldalán.

A téli sportág világszövetségének honlapja a munkába állással kapcsolatban kiemelte: „Dr. Bardocz-Bencsik Mariann 2014 óta dolgozik a Curling Világszövetség médiacsapatával. A Magyar Curling Szövetségben eltöltött időt követően már dolgozott a Curling Világszövetség médiacsapatával, mint külsős. Ennek részeként a 2016-os és 2020-as ifjúsági téli olimpiai játékokról és a 2018-as pjöngcsangi téli paralimpiai játékokról is tudósított. 2021 elején végzett a Testnevelési Egyetem PhD programjában. Kutatási területei közé tartozik a sport szerepe a nemzetközi fejlődésben, valamint a kiemelkedő sportolók bevonása a fejlesztési munkába.”

A honlap idézte Bardocz-Bencsik Mariannt: „A Curling Világszövetség médiacsapatában dolgozni egy valóra vált álom. Ezt akartam csinálni az első, a 2014-es eseményem óta. Alig várom, hogy hozzájárulhassak a curling népszerűsítéséhez és fejlesztéséhez ebben az új szerepkörben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik