Lecsaptak a kommandósok az ajtótörő bobosra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.16. 15:40
Az egyik texasi SWAT alakulatot annyira lenyűgözte Johnny Quinn mutatványa, hogy meghívták az egyik tréningjükre.

Johnny Quinn, amerikai bobos volt a szocsi téli olimpia első igazi bulvár sztárja – leszámítva persze a dupla wc-ket... Az amerikai bobos azzal szerzett magának hírnevet, hogy nem várta meg a segítséget, amikor beszorult a fürdőszobába, hanem nagyszerű fizikumát kihasználva áttörte az ajtót. A képet aztán büszkén kitette a Twitterre, a sztori pedig pillanatok alatt bejárta a világot. Johnny Quinn, amerikai bobos volt a szocsi téli olimpia első igazi bulvár sztárja – leszámítva persze a dupla wc-ket... Az amerikai bobos azzal szerzett magának hírnevet, hogy nem várta meg a segítséget, amikor beszorult a fürdőszobába, hanem nagyszerű fizikumát kihasználva áttörte az ajtót. A képet aztán büszkén kitette a Twitterre, a sztori pedig pillanatok alatt bejárta a világot.

Johnny Quinn az első szocsi trófeájával (Fotó: Twitter/JohnnyQuinnUSA)
Johnny Quinn az első szocsi trófeájával (Fotó: Twitter/JohnnyQuinnUSA)

Elért még Texasba is, ahol Johnny felnőtt, és, ahol most nagyon büszkék rá. Olyannyira, hogy Denton városának (ide járt egyetemre Johnny, a North Texas University hallgatójaként) rendőrkapitánysága meghívta, hogy vegyen részt a különleges bevetési egység, a SWAT egyik tréningjén. A kapitányság sajtósa, Ryan Grelle már el is újságolta, hogy Quinn menedzsmentjétől (már olyan is van neki...) megkapták a pozitív választ, és, amint a fürdőszobaajtók mosolygós réme hazatér, nem lesz rest eleget tenni a hangulatosnak ígérekező meghívásnak.

Johnnynak egyébként nincs szerencséje Szocsiban az ajtókkal: hétfőn a liftbe szorult be a változatosság kedvéért. Vasárnap pedig verseny: reméljük nem lesz a közelben ajtó.

Johnny a liftajtóval is megküzdött (Fotó: Twitter/JohnnyQuinnUSA)
Johnny a liftajtóval is megküzdött (Fotó: Twitter/JohnnyQuinnUSA)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik