A Martin Jol-derby: Fulham-Spurs

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.11.06. 16:11
Rövid leszek időhiány és egy kis technikai malőr miatt (a felelősséghárítás mindig prioritás). Minden Spurs-szurkoló egyik kedvenc edzője...

Rövid leszek időhiány és egy kis technikai malőr miatt (a felelősséghárítás mindig prioritás). Minden Spurs-szurkoló egyik kedvenc edzője, Big Martin Jol vezeti most a Fulham csapatát a mieink ellen a Craven Cottage-en. Amellett, hogy Jolt objektíve is kiváló edzőnek tartom, a Fulham is mindig nagyon meg szokta keseríteni az életünket Nyugat-Londonban. A tavalyi 2-1 volt az első idegenbeli győzelmünk ellenük 2002 óta... viszont mostanában szeretünk hagyományt teremteni (pl.: Liverpool hazai legyőzése, Arse elleni veretlenség, újoncok elleni szenvedés). Legutóbb Huddlestone messzi bombája döntött a javunkra, most mástól várjuk a megváltást, ugyanis Tommy Boy még jóideig betegállományban lesz.Rövid leszek időhiány és egy kis technikai malőr miatt (a felelősséghárítás mindig prioritás). Minden Spurs-szurkoló egyik kedvenc edzője, Big Martin Jol vezeti most a Fulham csapatát a mieink ellen a Craven Cottage-en. Amellett, hogy Jolt objektíve is kiváló edzőnek tartom, a Fulham is mindig nagyon meg szokta keseríteni az életünket Nyugat-Londonban. A tavalyi 2-1 volt az első idegenbeli győzelmünk ellenük 2002 óta... viszont mostanában szeretünk hagyományt teremteni (pl.: Liverpool hazai legyőzése, Arse elleni veretlenség, újoncok elleni szenvedés). Legutóbb Huddlestone messzi bombája döntött a javunkra, most mástól várjuk a megváltást, ugyanis Tommy Boy még jóideig betegállományban lesz.

Mivel ennyire elkéstem a beharangozóval így találgatás helyett itt a valódi kezdő:

Friedel

Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto

Lennon, Modric, Parker, Bale

Van der Vaart

Adebayor

Semmi meglepő nincs az összeállításban, Harry nem változtatott a QPR ellen egy félidőn át álomszerűen teljesítő csapaton. Redknapp egyébként óvatosságból csak otthonról követi a mai meccset, sőt orvosai szerint a 4-5 hetes pihenő is ildomos lenne, de egy hónapon belül egészen biztosan újra az oldalvonal mellett csodálhatjuk rózsaszínben pompázó árbázatát.

A padon ott lehet egyébként Gallas is, aki mégsem sérülés miatt battyogott le a pályáról a 70. percben, hanem előre eltervezett dologról volt szó.

A Fulham velünk elletétben elképesztő brillírozást vágott le csütörtökön, gyönyörű gólokkal és magabiztos győzelemmel. (Ajánlom mindenki figyelmébe a videókat!) Pechükre Andy Johnson, aki az utóbbi öt évben sosem játszott ennyire jól, azonnal meg is sérült - miatta nem kell aggódnunk. Lesz azonban bőven kellemetlen ellenfél Jol csapatában: Dembele, Duff, az ex-Spur Murphy, Dempsey, Hangeland, Schwartzer - nincs hiány minőségi játékosokban arrafelé. (No, meg Zamora és Riise is kifoghat éppen jó napot.)

A Fulham idén is nehezen legyőzhető, masszív csapat. Szorgosan gyűjtik a döntetleneket, vereséget csak elvétve szenvednek, viszont a három pont sem gyakori vendég a házuk táján. Bár amikor győznek az látványosra tud sikerülni (QPR elleni 6-0, most a Wisla 4-1-es oktatása).

No, be is fejezem, hogy még a kezdőrúgás előtt legyen beharangozó. Végezetül álljon itt egy kép a Fulham valóban szerethető tulajának Mohamed Al Fayed-nek a Craven Cottage elé kihelyezett, kedvenc énekesét és jó barátját ábrázoló porcelán(?) szoborról:

Reméljük, hogy legalább annyira lesz szórakoztató a meccs mint egy 80-as évekbeli Jacko-videó klip összeállítás.

COME ON YOUUUUU SPUUUUUUURS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik