A legkötelezőbb kötelező: FA-kupa 5. kör újrajátszás - Tottenham-Stevenage

Vágólapra másolva!
2012.03.07. 17:03
A továbbjutás olyan szinten az egyetlen elfogadható opció, hogy azt ki sem tudom fejezni. Még a kétgólosnál kisebb győzelem is blama lenne - az...

A továbbjutás olyan szinten az egyetlen elfogadható opció, hogy azt ki sem tudom fejezni. Még a kétgólosnál kisebb győzelem is blama lenne - az elmúlt két bajnoki forduló negativitását ellensúlyozni kell valamivel. Egy magabiztos, izgalommentes továbbjutás és egy Bolton elleni hazai negyeddöntő lehetne az első lépés az engesztelés útján. A Stevenage persze ma is meg fog tenni mindent azért, hogy minél tovább frusztrálja a mieinket - de a legkevesebb amit elvárhatunk a közelmúlt eseményeinek tükrében az az, hogy megtörjük a derekasan küzdő harmadosztályú ellenfél ellenállását. Az FA-kupa egyébként is minden játékos számára szépen csillog - a két nagy hazai trófea egyikéről beszélünk, ritkán nyeri jöttment banda (mondjuk Redknapp-nek sikerült a lávafolyam előtti Pompey-val). A Ligakupának is lehet örülni (örültünk is négy éve!), de az FA-kupa mégis más kategória.A továbbjutás olyan szinten az egyetlen elfogadható opció, hogy azt ki sem tudom fejezni. Még a kétgólosnál kisebb győzelem is blama lenne - az elmúlt két bajnoki forduló negativitását ellensúlyozni kell valamivel. Egy magabiztos, izgalommentes továbbjutás és egy Bolton elleni hazai negyeddöntő lehetne az első lépés az engesztelés útján. A Stevenage persze ma is meg fog tenni mindent azért, hogy minél tovább frusztrálja a mieinket - de a legkevesebb amit elvárhatunk a közelmúlt eseményeinek tükrében az az, hogy megtörjük a derekasan küzdő harmadosztályú ellenfél ellenállását. Az FA-kupa egyébként is minden játékos számára szépen csillog - a két nagy hazai trófea egyikéről beszélünk, ritkán nyeri jöttment banda (mondjuk Redknapp-nek sikerült a lávafolyam előtti Pompey-val). A Ligakupának is lehet örülni (örültünk is négy éve!), de az FA-kupa mégis más kategória.

CSAPATHÍREK

Lesznek visszatérőink: Parker letöltötte a büntetését, Bale kiheverte az influenzát, sőt, még Gallas vádlija is rendbejött! King viszont pihenni fog, és lehet, hogy van der Vaart is kihasználja az extra pár napot a regenerálódásra a hétvégi bajnoki előtt. Ettől függetlenül bőven meglesz a keret erőssége ahhoz, hogy ha koncentrálunk ne legyen gond.

A kapuban alighanem Cudicini kezd (Gomes sérülését gondolom nem akarja kockáztatni Harry), előtte a vasember Walker, az alumíniumember Dawson, az ónember Gallas és a Rózsa Dani kezdhet. (De Assou-Ekotto sem lenne meglepetés.) Lennont megtartanám a kezdőben - alsóbb osztályú csapatok számára megfoghatatlan a srác. Középen visszatérhet Parker, de Sandro is maradhat (Jake-et most hanyagolnám, kapott jópár percet mostanában). Bale számára optimális lehetőség lehet ez a formába rázódásra. Niko vagy Luka is szerepet kaphat középen. Elől pedig lehet, hogy összeáll a Defoe-Saha páros.

Cudicini

Walker - Gallas - Dawson - Rose

Lennon - Sandro/Parker - Niko/Luka - Bale

Defoe - Saha

Ha ez a fenti bagázs nem bír a Stevenage-dzsel, akkor tényleg el kell zavarni az egész bandát dolgozni...

Rövidre fogom ezt a posztot - mert tényleg nincs mit ragozni a meccsen. Nyerni kell és kész. Nincs alternatíva. Jó szurkolást kívánnék mindenkinek, de lehet, hogy nehéz lesz stream-et találni. Ha jól tudom magyar csatornán nem lesz élő közvetítés - a DigiSport viszont felvételről leadja a meccset. 23:35-ös kezdettel... Komoly gólfesztivál kell ahhoz, hogy valaki szerda este megkockáztassa a hajnali órákba nyúló meccs-nézést...

No, bízva bízzunk, hogy a srácok majd küzdve küzdenek - és akkor nem lehet gond. (Aki tud hasznos linket stream-kereséshez, az ne tartsa magában.)

COME ON YOUUUUUUUU SPUUUUURRRRRRRRSSSSS!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik