Vásárolj, Moyes! Usain Bolt videóban üzent az MU menedzserének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 12:45
Két bajnoki, egy pont, nulla lőtt gól. Az elmúlt hét napban közel sem az elvárásoknak megfelelően végződött a Manchester United Chelsea, illetve a Liverpool elleni bajnoki fellépése, ezt pedig a klub egyik legismertebb szurkolója, Usain Bolt sem hagyta szó nélkül.

Az olimpiai- és világbajnok sprinter egy Instagramra feltöltött videóban szólította meg a Manchester United menedzserét, akitől a transzferpiac zárása előtt egy kreatív középpályás leszerződtetését „követeli”.egy Instagramra feltöltött videóban szólította meg a Manchester United menedzserét, akitől a transzferpiac zárása előtt egy kreatív középpályás leszerződtetését „követeli”.

„Usian Bolt vagyok, a Manchester United szurkolója. David Moyes, a csapatnak szüksége van egy kreatív középpályására, aki jól passzol és helyzetet teremt a társaknak. MOST AZONNAL!" – hangzik a jamaicai futó üzenete.

A nyáron Sir Alex Ferguson örökébe lépett menedzsernek gyorsan kell cselekednie, ha eleget akar tenni Bolt – és sok-sok szurkoló – kérésének, hiszen hétfő éjfélig van lehetősége megerősíteni keretét. A legnagyobb eséllyel az evertonos Marouane Fellaini érkezése csillapíthatja Bolt kedélyeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik