Van, amit Hazard is szeretne eltitkolni - a Google az ellenfél

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 13:10
null
Hazard egyelőre szépen kéri… (Fotó: Reuters)
Az internet kegyetlen, az internet nem felejt. Tudja ezt Eden Hazard is, aki most azonban úgy döntött, felveszi a versenyt az amerikai mamutcéggel, hogy eltüntesse a kínos adatokat a világ szeme elől.

Emlékeznek még a belgák Argentína elleni vb-(le)szereplésére? Felejtsék el! Hogy miért? Mert Eden Hazard ezt szeretné...

Mivel mi egyelőre nem lettünk megtámadva a Men In Blackből már egész jól ismert villantós géppel, emlékezhetünk, hogy a brazíliavárosi negyeddöntőben Gonzalo Higuaín korai góljával Argentína legyőzte Belgiumot, Eden Hazard pedig ahelyett, hogy a nemzeti csapat húzóembere lett volna, úgy tűnt, a pályán sem volt.

A Chelsea klasszisa láthatóan nehezen dolgozta fel a botladozást, így a belga Lavenir szerint felkereste a Google fejeseit, és finoman jelezte nekik, hogy jobban tennék, ha minden (!) olyan cikket levennének az internetről, amely az argentinok elleni teljesítményét kritizálja.

Nem lesz könnyű dolguk a Google-nél, a találkozó után ugyanis a világon egyetlen sportlap sem adott négyesnél jobb osztályzatot adni a pályán szellemként mozgó Hazard-nak.

Bár a „Right to be forgotten" törvény értelmében akár nyerhet is a belga, és valóban eltüntetheti a nyomokat, mi inkább csak annyit tanácsolunk: Eden, engedd el...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik