Real Madrid: elfogadták a Napoli ajánlatát Higuaínért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.21. 11:54
null
A Corriere szerint Florentino Pérez zöld utat adott a Napolinak (Forrás: football-italia.net)<br />
A Corriere dello Sport vasárnapi címlapján közölte a hírt, amely szerint a Real Madrid elfogadta a Serie A-ezüstérmes Napoli 35 millió eurós ajánlatát az argentin válogatott Gonzalo Higuaínért.

A francia bajnok PSG-hez szerződő Edinson Cavani eladása után bátran költekező Napoli azt követően kezdett érdeklődni a csatár iránt, hogy nem jutott egyezségre a brazil Internacionallal Leandro Damiao szerződtetése ügyében.

Az olasz lap úgy tudja, ez a 35 millió még mindig kevesebb annál a 40 milliónál, amiben a királyi klubnál megszabták a Primera Divisiónban 190 mérkőzésen 107 alkalommal eredményes támadó vételárát, de jóval több, mint amennyit a korábban érdeklődő klubok, köztük az Arsenal és a Juventus ajánlott.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, a Premier League-ben legutóbb negyedik helyen végző Arsenalnál köthet ki Higuaín, de a londoniak nem voltak hajlandóak 25 milliónál többet fizetni, az olasz bajnok pedig időközben 9 millióért megszerezte Carlos Tévezt a Manchester Citytől.

Ha az egyezség valóban létrejött a Real Madrid és a Napoli között, a délolasz klubnak már csupán a játékost kell meggyőznie a közös folytatásról. Ha sikerrel jár, Higuaín lehet a harmadik labdarúgó, aki a nyáron a Real Madridtól a Napolihoz igazol, ami azt jelentené, hogy Aurelio De Laurentiis nápolyi klubelnök összesen 57 millió eurót költene Real-futballistákra. Korábban José María Cellejón (10 millió) és Raúl Albiol (12 millió) csatlakozott az első felkészülési mérkőzésüket szombaton 5–1-re megnyerő Novothny Somáékhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik