HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.06.03 18:33 Frissítve: 2015.03.31 02:32

Tevék, lufik és popsik a teniszpályán - villantások a fehér sportban - képek!

A párizsi salakon a sportág legjobb játékosai igyekeznek eldönteni, hogy a ki a legjobb salakon. A hölgyek versenyei során a Sportszelep azonban nem a pompás labdameneteket veszi górcső alá, hanem, amihez a legjobban ért: a teniszvilág szépségeinek bájait tárja a nagyérdemű elé. Bekukkantunk a fellibbenő szoknyák alá, és pironkodva legeltetjük szemünket más domborulatokon is.

HIRDETÉS
Simona Halep (Fotó: Sexy-tennis.com)

Célegyenesbe fordul az év második Grand Slam versenye, a Roland Garros, ahol jobbnál jobb mérkőzések sorjáznak egymás után. Azonban bármennyire is magas színvonalúak a labdamenetek, bármilyen lenyűgözően atletikusak a játékosok, hihetetlenül erősek a tenyeresek és pontosak a fonákok, egy-két apróság, főleg a hölgyek esetében elvonja a figyelmünket a játékról. Egy mozdulat és fellibben a rövid szoknya, az egyszer tévénéző pedig csak pislog, hogy akkor most mit is látott egy pillanatra. Kimerevítjük hát a képet, hogy röpke analízisünk tárgyává tegyük a teniszpályák legcsinosabb hölgyeinek legformásabb és legtitokzatosabb testrészeit.

A szoknya alatt

Ana Ivanovics (24 éves, szerb, 21. a világranglistán)

A 186 centi magas szerb lány három évvel ezelőtt még vezette a világranglistát, azóta viszont sérülések és formaingadozások nehezítették a dolgát. Szerencsére csak a sportformája esett vissza, a többire nem lehet panaszunk.

Ana Ivanovics (Fotó: Sexy-tennis.com)

Anna Kurnyikova (30 éves, orosz, visszavonult)

Az orosz tenisz első üdvöskéje, aki ugyan komoly tornát egyet sem nyert, azonban szőkeségével teljesen megbolondította a nézőket, és a sportágat korábban nagy ívben kerülők millióit is bevonzotta a tenisz világába. Ő lett a női tenisz első igazi szupercelebje.

Anna Kurnyikova (Fotó: Sexy-tennis.com)

Marija Sarapova (24 éves, orosz, 8.)

A klasszikus szláv szépségű Marija pedig a második: példaképét követte a pályán és a kifutókon is. Mondjuk azzal a nem apró különbséggel, hogy ő vezette a világranglistát, és a Garros kivételével minden Grand Slam tornát megnyert egyszer. A szponzorok és az önjelölt vőlegények is sorban álltak érte, végül a szerb kosaras, Szasa Vujacsics lett a szerencsés befutó az utóbbi kategóriában.

Marija Sarapova (Fotó: Sexy-tennis.com)

Jelena Gyementyijeva (30, orosz, visszavonult)

A változatosság kedvéért egy újabb magas, szőke orosz lány. A pekingi olimpia egyéni bajnoka, 16 WTA-tornagyőzelemmel és egy ranglista 3. hellyel a háta mögött jelentette be a 2009-es WTA Tour bajnokságon, hogy ennyi volt. Mi azért igyekszünk nem elfelejteni.

Jelena Gyementyjeva (Fotó: Sexy-tennis.com)
Caroline Wozniacki (21 éves, dán, 1.)

A dán szőkeség 2008-ban elnyerte a Legígéretesebb újonc címét a WTA-sorozatban, de még két éve is csak egyike volt azoknak, akikről sokat beszéltek. Tavaly aztán rákapcsolt, sorra nyerte a rangos tornákat, és, hogy stílszerűek legyünk, már a Grand Slameken is villantott. Ahogy most itt is megteszi...

Caroline Wozniacki (Fotó: Marca.com)
Caroline Wozniacki (Fotó: Marca.com)

Túl sok a jóból

Simona Halep (20 éves, román, 66.)

A nő, aki olyan döntést hozott, amit más körülmények között nehezen lehetne megérteni, az ő esetében azonban teljesen világos az indíték: Simona tavaly nyáron mellkisebbítő műtétet végeztetett el magán, hogy megszabaduljon 34DD méretű kebleitől, melyek már zavarták a játékban. Az internet azonban mindent megőriz, így Simona egykori kebleit is.

Simona Halep (Fotó: Sexy-tennis.com)

Tamira Paszek (20 éves, osztrák, 85.)

Habár a teniszben nem ritka a színes családi háttérrel induló játékosok száma, Tamira közülük is kilóg: anyukája chilei, apukája Tanzániában született indiai bevándorlók gyermekeként, de Kenyában és Kanadában nőtt föl. Ezek után mi sem természetesebb, hogy Tamira már az ausztriai Dornbirnban született, és ma ő a legmagasabban jegyzett női játékos nyugati szomszédunknál. De vajon ezért került fel a mi listánkra is?

Tamira Paszek (Fotó: Sexy-tennis.com)
Tamira Paszek (Fotó: Sexy-tennis.com)

Serena Williams

Serena Williams (Fotó: Sexy-tennis.com)

Hátulnézet

Martina Hingis (31 éves, svájci, visszavonult)

Sokak nagy kedvence volt, akit egy kicsit a magunkénak érezhettünk, miután cseh-magyar közös házasságból született Kassán. Játéka minősége és szépsége egyidejűleg nyűgözte le a sportág szerelmeseit: 5 GS, 43 WTA tornát nyert és 209 héten át vezette a világranglistát. Sok szép lány fordult meg azóta is a fehér vonalak között, mégsem tudták feledtetni Martinát.

Martina Hingis (Fotó: Sexy-tennis.com)

Nicole Vaidisová (22 éves, cseh, visszavonult)

Komoly veszteségként érte meg a tenisz egy esztétikusabb formájához vonzódó közönség, amikor a cseh szépség 21 évesen bejelentette, hogy visszavonul, és a jövőben inkább Radek Stepánek boldogításának oltárán áldozza fel vitathatatlan tehetségét. A magunk szerény eszközeivel igyekszünk őt megtartani a sportbarátok emlékezetében.

Nicole Vaidisová (Fotó: Sexy-tennis.com)
Nicole Vaidisová (Fotó: Sexy-tennis.com)

Sorana Cirstea (21 éves, román, 99.)

A román tenisz szépreményű feltörekvő játékosa 2009-ben volt már 23. is a ranglistán. Steffi Graf a példaképe, de ígérjük, nem fogunk neheztelni, ha nem éri el az ő eredményeit.

Sorena Cirstea (Fotó: Sexy-tennis.com)

Flavia Penetta (29 éves, olasz, 19.)

Sokáig kellett rá várni, de megérte: 2009-ben Flavia lett az első top 10-es olasz női teniszjátékos. Idén pedig az első, aki (egyelőre csak párosban) a világranglista tetejére ülhetett. A GS-tornákon ugyan még nem villantott, de a WTA-sorozatban aratott 14 győzelme megsüvegelendő. Mi mégsem ezért figyeltünk fel rá...

Flavia Penetta (Fotó: Sexy-tennis.com)

Jelena Dokic (28 éves, ausztrál, 59.)

2005-ben még a szerb-montenegrói FED-Kupa-csapat éljátékosa, és a legmagasabban rangsorolt szerb teniszező volt, hogy aztán egy hektikus időszakot követően 2006-ban már ausztrál színekben püfölje a labdát. Ha egyéni és négy páros tornagyőzelemmel, meg egy wimbledoni elődöntővel bajosan kerülhetne fel bármilyen listára is, mi azonban örömmel látjuk!

Jelena Dokic (Fotó: Sexy-tennis.com)

Marija Kirilenko (24 éves, orosz, 26.)

Marija Sarapova (Fotó: Sexy-tennis.com)

Venus Williams (31 éves, amerikai, 30.)

Az idősebbik Williams lány ugyancsak olimpiai bajnok (2000, Sydney), nyert két helyszínen hét Grand Slam tornát egyéniben (ötöt Wimbledonban, kettőt a US Openen). 43 egyéni tornagyőzelmével 10. az örökranglistán. Vele foglalkozik kevesebbet a sajtó, pedig lenne miről írni: belsőépítész, divattervező, harcol(t) a női játékosok férfiakéval megegyező pénzdíjáért, és az egyik legbefolyásosabb amerikai celeb.

Venus Williams (Fotó: Sexy-tennis.com)
Venus Williams (Fotó: Sexy-tennis.com)

Barbara Schett (35 éves, osztrák, visszavonult)

A 2005-ben, tehát meglehetősen fiatalon visszavonult játékos a maga idejében kétség kívül a legsikeresebb osztrák teniszező volt, aki egy időben (1999) még 7. is volt a világranglistán. Ma férjével, az ugyancsak visszavonult ausztrál teniszezővel, Joshua Eagle-lel él Ausztráliában, boldog feleség és anya.

Barbara Scheett (Fotó: Sexy-tennis.com)
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.17 09:33:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Firmino kapott néhány nap pihenőt, és a képek tanúsága szerint remekül érezte magát Ibizán.

2018.05.16 11:47:51

Sportszelep nemzetisport.hu

A brazil futballista a barátnőjével együtt vállalt szerepet a C&A videoklipjeiben.

2018.05.14 20:46:10

Sportszelep nemzetisport.hu

A sztárvendégek között a Harry Potter-filmekből ismert színész is feltűnt.

2018.05.13 11:55:31

Sportszelep nemzetisport.hu

A 25 éves belga hölgy táncosnő, de természetesen a modellkedést sem veti meg.

2018.05.02 17:42:33

Sportszelep nemzetisport.hu

Sophie Rose óriási népszerűségnek örvend, de nem csak a Chelsea-drukkerek között…

HIRDETÉS
HIRDETÉS