Szereti a focit és a nyári fesztiválokat? Akkor itt az ön álomcsapata!

Vágólapra másolva!
2015.06.30. 12:50
null
A kezdőcsapat (Forrás: BBC)
Angliában vasárnap ért véget Nagy-Britannia legnagyobb rock- és könnyűzenei fesztiválja, a Glastonbury. A jeles esemény keretében a BBC sportrovata arra kérte olvasóit, küldjenek be olyan labdarúgókat, akik egy ötletes névházasítással helyet kaphatnak a fesztiválszezon nagy futballválogatottjában. Pazar megfejtések érkeztek, a lap szerkesztői pedig összeállították a futballzenészek álomcsapatát (#GlastoXI), néhány cserével kiegészítve.  

Kapus: Krul and the Gang (Tim Krul és Kool and the Gang)

Védelem: Taribo Kanye West (Taribo West és Kanye West), Fun Lovren Criminals (Dejan Lovren és Fun Lovin' Criminals), Sergio Ramones (Sergio Ramos és Ramones).

Középpálya: Lady Yaya (Yaya Touré és Lady Gaga), Dolly Barton (Joey Barton és Dolly Parton), Kings of Leon Osman (Leon Osman és Kings of Leon),Lallana del Rey (Adam Lallana és Lana Del Rey).

Támadók: Tinchy Sneijder (Wesley Sneijder és Tinchy Stryder), Blink 1 Eto'o (Samuel Eto'o és Blink 182), Dzeko & the Bunnymen (Edin Dzeko és Echo & the Bunnymen).

Cserék: Pjanic at the disco (Miralem Pjanic és Panic! At The Disco), Bebeshambles (Bebe és Babyshambles), Sonic Huth (Robert Huth és Sonic Youth), Jay-Z Altidore (Jozy Altidore és Jay-Z).

Menedzser: Moyes II Men (David Moyes és Boyz II Men).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik