Sportolók az esetleges pápajelöltek között?!

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 19:05
Alighogy nyilvánossá vált XVI. Benedek lemondása, a különféle fogadóirodáknál máris meg lehet tenni a téteket a következő pápa személyére. A különféle bíborosok nevei mellett sportolók is feltűntek, akiknek esetleges megválasztása esetén szép summa ütné a fogadók markát.

A Stan James nevű fogadóirodánál Mario Balotellire és Francesco Tottira is lehet tenni. 1 fontra 5000-et lehet nyerni, ha bejön valamelyik sportoló. Silvio Berlusconi csak 2500-at hozna a konyhára. A Coral nevű fogadóiroda nem látja ilyen reménytelennek Balotelli helyzetét, itt 1:2000-hez lehet megfogadni. A legkevesebb pénzt a sportemberek közül José Mourinho érne, mert az ő pápaválasztására 1:1000 az esély. A leginkább valószínűtlen befutó a listán Lance Armstrong, akit mindössze 1:10 000-rel lehet megtenni. Vagyis annyi az esélye, mint hintalónak az epsomi derbyn...

Fura, de úgy látszik, a fogadókat az sem tántorítja el, hogy csak bíborosokból lehet pápa, márpedig az említett sportolókra ez nem jellemző. Gond egy szál se, legalább támogatják a nyomorgó irodákat... Önök azért ne tegyenek rájuk, bármennyire kecsegtető is a nyeremény reménye.

Akit érdekel az összesített lista, ide kattintva megnézheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik