Ronaldo végleg összetörte a manchesteri szíveket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.18. 18:50
null
Sokan várták vissza az egykori kedvencet (Fotó: Action Images)
Persze csak a város vörösen izzó felén. A Real Madrid portugál gólterminátora körül hónapok óta keringtek olyan pletykák, hogy – akár már 2013 nyarán – szívesen visszatérne sikerei bölcsőjébe, a Manchester Unitedhez, amit természetesen az angol bajnok szurkolói is határtalan örömmel fogadtak volna. Mostanra azonban az álomszerű újraegyesülés gondolata végképp szertefoszlani látszik, miután CR7 átadólistára tette 2009-es Madridba költözése óta őrizgetett, Manchester közeli otthonát.

A The Sun értesülései szerint a mindössze 4500 lelket számláló Alderley Edge-ben található, öthálószobás villa potom 3.75 millió fontért (1.2 milliárd forintért) azonnal elvihető, ez pedig végérvényesen összetörte a Ronaldo „hazatérésében" a végsőkig reménykedő United-drukkerek szívét, akiknek egy csoportja még pénzgyűjtésbe is kezdett, hogy borsos kivásárlási árát a Manchester United vezetőinek rendelkezésére bocsássa.

Az angol lap egy meg nem nevezett forrást is idéz: „A United drukkerei úgy gondolták, Ronaldo azért nem adja el angliai házát, mert egy nap majd visszatér az Old Traffordra, de az ingatlan piacra bocsátásával az utolsó reménysugár is kialudt bennük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik