Rokonait bántalmazta, letartóztatták Hope Solót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 07:04
null
Hope Solo a pálya helyett azon kívül bizonyít az elmúlt időszakban… (Fotó: Reuters)
Letartóztatták az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának kapusát, Hope Solót, miután megverte saját húgát és unokaöccsét is.

Szemtanúk szerint saját házánál, Kirklandben tartóztatták le, majd vették őrizetbe a kétszeres olimpiai bajnok Solót, miután családon belüli erőszakot hajtott végre rokonain.

„Nagy parti volt a házban, kicsit elvadultak a dolgok – mondta az egyik kirklandi rendőrtiszt. – Jól látható sérülések voltak az áldozatokon.”

Nem ez az első erőszakkal kapcsolatos balhéja a 32 éves kapusnak, bár a legutóbbi alkalommal nem tettes volt, hanem áldozat. Bár ezt Solo többször is letagadta, de férje, a korábbi NFL-játékos, Jerramy Stevens állítólag többször megverte őt.

A balhékról szóló hírekkel kapcsolatban korábban rengetegen kifejezték véleményüket az Egyesült Államokban, nagy részük egyet értett abban, hogy hamarosan hallunk még a különös párról. A kiváló képességű kapusnak a válogatottnál lett volna jelenése a napokban, de az amerikai szövetség tájékoztatása szerint nem is volt bevethető a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen.

Elképzelhető, hogy Solo a rokonain akarta levezetni a férje miatt benne rejlő feszültséget? A történetnek ismét csak folytatása várható…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik