RKO: az internetet kivégző pankrátor 2014 sportmémje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 16:35
null
Randy Orton (a levegőben) és az RKO (Fotó: wwe.com)
Biztonságban érzi magát kedves olvasónk? Biztos? Győződjön meg róla, mert Randy Orton bármikor bárhol lecsaphat. És nem kegyelmez.

A pankrációt kedvelők közül a legtöbben a „The Legend Killer”, mások a „The Viper” vagy a „The Apex Predator” néven ismerik napjaink egyik legnépszerűbb pankrációs előadóművészét, Randy Ortont, aki szép lassan 2014 legnagyobb internetes mémszenzációjaként vonul be a köztudatba.

Az „RKO” a WWE pankrátorszervezet legfiatalabb bajnokának kedvenc „kivégző” mozdulatsora, amely az évek során összeforrt a nevével. A „Randy Orton RKO a semmiből” mémőrület váratlanul, de annál nagyobb sebességgel csapott le és hódította meg a közösségi oldalakat, leginkább a YouTube-ot és a Twittert, ahol gomba módra szaporodnak a jobbnál jobb alkotások.

A legújabb internetes móka lényege, hogy a pankrátor váratlanul, a semmiből jelenik meg különböző szituációkban és végez a főszereplővel. Nem kímél és nem válogat, legyen az egy gyanútlan BMX-es vagy Arturo Vidal a Real Madrid tizenhatosán belül. Jó szórakozást, kommentárral nézni a videókat erősen ajánlott (a hang be- és kikapcsolása a jobb alsó sarokban).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik