A muszlim Ribéry nem bocsát meg a sörfürdőért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.14. 09:56
null
Ribéry kiakadt a sörfürdőtől (Fotó: Action Images)
Franck Ribéry, a Bayern München középpályása a jövőben nem hajlandó szóba állni csapattársával, Jerome Boatenggel, aki külön kérése ellenére borította nyakon egy hatalmas korsó sörrel, miközben a Bayern München játékosai az Augsburg 3–0-s legyőzését követően a már hetekkel ezelőtt elhódított német bajnoki címet ünnepelték az Allianz Arena gyepszőnyegén.

A muszlim vallású Ribéry a mérkőzés lefújása után megkérte csapattársait, hogy a Bajorországban ilyenkor szokásos sörfürdetésből őt hagyják ki, mivel vallása tiltja az alkohollal való bármilyen formájú érintkezést. Páran – Boatenggel az élen – ezt meg sem hallották, és kíméletlenül beborították sörrel a franciát.

A sör hideg volt, Ribéry reakciója pedig rideg. „Nem állok szóba többet Boetenggel. Tudja, hogy muszlim vagyok, teljesen kiakasztott a buta viselkedésével" – idézi a Daily Mail a Bayern futballistáját.

Miközben a társak Ribéry nyakára pazarolták a folyékony kenyeret, Manuel Neuer egy sokkal mókásabb elfoglaltságot talált magának: a Bayern kapusa az egyik csapos hölgyet öntötte telibe. Hátulról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik