Radamel Falcao 27 helyett 29 éves lenne?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 10:40
null
Radamel Falcao letagadta volna a korát? (Fotó: Action Images)
Egy kolumbiai televíziós csatorna, a Noticias Uno riportja szerint Radamel Falcao, az AS Monaco 60 millió eurós csatára „Kanuzott", azaz két évvel idősebb az eddig ismert koránál, tehát nem 27, hanem 29 éves. Merész állításukat egy általános iskolában őrzött dokumentumra alapozzák.

A Porto és az Atlético Madrid korábbi csatárának a FIFA-nál regisztrált születési dátuma 1986 február 10., de a riport szerint ez nem felel meg a valóságnak.

Forrásuk a csatár általános iskolája, a Colegio San Pedro Claver de Bucaramanga, ahol megkeresésükre az igazgató egy 1984-es születési dátummal ellátott dokumentumot mutat a kamerák felé. De nem csak a születési dátum, a születési hely sem egyezik. Az iskola szerint Bogotában, Kolumbia fővárosában született El Tigre, minden más forrás Santa Martát jelöli meg.



Ha a Noticias Uno feltételezése beigazolódna, az azt jelentené, hogy Falcao több korosztályos tornán, köztük az U20-as világbajnokságon is jogosulatlanul szerepelt. A csatár és klubja egyelőre még nem reagált az ügyben, Falcao édesapja szerint egyszerű adminisztrációs hibát vétettek az iskolában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik