Popsztár lett a tehetségkutatón berobbant svéd futballistából

Vágólapra másolva!
2013.12.07. 20:18
null
Az első lépések a popsztárság felé: Walker egy véletlen folytán került be a tehetségkutató műsorba (Forrás: TV4)
Karrierje egyik legnehezebb döntése előtt áll Kevin Walker, svéd labdarúgó, aki pénteken megnyerte Svédország nagysikerű, éneklős tehetségkutató show műsorát, az Idolt.

A másodosztályú GIF Sundsvall középpályása a műsor fináléjában nem kisebb névvel, mint Robbie Williamsszel énekelt duettet, és a beérkezett szavazatok alapján vastagon lekörözte riválisát, Elin Bergstrandot.

Győzelme nem volt meglepetés, a műsor hónapjai alatt népszerűsége rohamosan növekedni kezdett, futballmúltjának köszönhetően hatalmas rajongótábort gyűjtött, megnyerő személyiségét a média is felkapta, arca a legnagyobb magazinok címlapjáról köszönt vissza.

Sikerességéről mindent elárul, hogy az Idolt és a svéd másodosztályú bajnokságot egyaránt közvetítő TV4 csatorna az egyik héten a Sundsvall mérkőzését is elhalasztatta, mert Walker aznap a tehetségkutató műsorban énekelt.

WALKER EGYIK DALA A FINÁLÉBAN

„Hihetetlen, totálisan hihetetlen. Képtelen vagyok felfogni, hogy nyertem” – nyilatkozta győzelmét követően a futballista, akit egy YouTube-ra feltöltött, csapata öltözőjében egy gitárral előadott dal láttán fedeztek fel a műsor producerei.

Ami a színpadon összejött neki, az csapatával nem sikerült: a Sundsvall ugyanis elbukott a másodosztály rájátszásában, így nem jutott fel az élvonalba. A sikerben és hírnévben fürdőző Walker vélhetően a legkevésbé sem bánja ezt most, de azt egyelőre nem döntötte el, hogy a labdarúgásra, vagy a „popsztárkodásra” koncentrál-e majd a közeljövőben.

„Meglátjuk, meglátjuk. Most egyelőre csak szeretném élvezni a sikert” – válaszolt a középpályás a kíváncsiskodó újságírók kérdésére.

Pálya vagy színpad? Esetleg mindkettő? Nagy döntések előtt áll a svéd labdarúgóból lett énekes (Fotó: Action Images)
Pálya vagy színpad? Esetleg mindkettő? Nagy döntések előtt áll a svéd labdarúgóból lett énekes (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik