Phelps egy állat az ágyban - mondja a barátnője, aki férfi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 12:36
null
Előállt Phelps eltitkolt szerelme? (Fotó: Reuters)
Taylor Lianne Chandler hihetetlen sztorival lepte meg a világot: a washingtoni hölgy, aki férfinak született, állítja, ő Michael Phelps barátnője.

„Szeretem Michaelt, és ő viszontszeret” – kezdte Taylor Lianne Chandler, aki a bejegyzésével kis híján felrobbantotta az internetet.

Az amerikai hölgy állítja, régóta együtt van Phelpsszel, aki életében először igazi nőként kezelte.

„Phelps egy igazi állat az ágyban, szenvedélyes szerető, aki olyat tett velem, amilyet soha, senki, mellette végre annak érzem magam, ami valójában vagyok, nőnek" – árulta el Taylor, aki egy ennél is meglepőbb mondattal zárta bejegyzését.

Taylor Lianne Chandler kitálalt (Fotó: mirror.co.uk)
Taylor Lianne Chandler kitálalt (Fotó: mirror.co.uk)

„Férfinak születtem, ám sosem éreztem magam annak. Húszéves koromban került sor a műtétre, de garantálom, soha, senkivel nem fognak beszélni, aki igazán férfinak tekintett volna" – zárta sorait a hatalmas botrányt kirobbantó hölgy.

A más forrásból egyelőre nem megerősített szerelmi szálat az ittasan autóba ülő, a profi sporttól eltiltott Phelps még nem kommentálta, a David Roy Fitch néven született szerető (?) azonban váltig állítja, az úszó szerelmes belé, és ezt hamarosan a világ előtt is elismeri.

Ő lenne Phelps szerelme? (Fotó: mirror.co.uk)
Ő lenne Phelps szerelme? (Fotó: mirror.co.uk)

Azt azért érdemes hozzátenni, hogy a hölgy azóta saját rajongói Facebook-oldalat, egy honlapot és egy tanácsadói céget is alapított, sőt, már fellépéseket is vállal – ezek után döntsék el Önök, mennyire komolyan vehető a sztori…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik