Párizsban már kapható a 9 ezer forintos Ibra-burger - kép

Vágólapra másolva!
2013.10.02. 16:05
null
Íme a 9 ezer forintos Ibra-burger (Fotó: sports.yahoo.com)
Párizsba ritkán utaznak azért a turisták, hogy különleges hamburgereket kóstolhassanak, de lehet, hogy ez most megváltozik. Egy, a francia fővárosban található étteremben ugyanis speciális óriás hamburgert kínálnak, amit a Paris Saint-Germain hórihorgas csatáráról, Zlatan Ibrahimovicról neveztek el.

A Le Zlatan Párizs külvárosában, a Doddy’s Cafe elnevezésű helyen már kapható, 29.90 euróért, azaz szinte pontosan 9 ezer forintért. Az Ibra-burgerben található egy 600 grammos marhahúspogácsa, rengeteg hagyma, bacon, három különböző sajt, és egy hatalmas zsömle, amit külön az étterem kérésére készítenek. Az étlapon egészen egyszerűen csak ennyit írtak megjegyzésként a Le Zlatan alá: a hamburger, ami még Chuck Norris szájába sem fér be.

Le Zlatan, a hamburger, ami még Chuck Norris szájába sem fér be (Fotó:  sports.yahoo.com)
Le Zlatan, a hamburger, ami még Chuck Norris szájába sem fér be (Fotó: sports.yahoo.com)

Az étkezde vezetője már a PSG csatárát is megpróbálta becsábítani az éttermébe, de a svéd klasszis egyelőre nem vállalkozott a feladatra, hogy megkóstolja azt a hamburgert, amit eddig állítólag összesen hét ember tudott egy ültő helyében befalni.

A Le Zlatan egyébként a beszámolók szerint nagyon finom, viszont állítólag abban a pillanatban, hogy valaki kifizeti érte a 30 eurót, és beleharap, mellékhatásként azonnali költözési inger fogja el, és elkezd egyes szám harmadik személyben beszélni magáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik