Neymar újra szingli, Bruna „törölte” az életéből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.12. 18:34
null
A Barca csatára és a brazil modell-színésznő megunta a távkapcsolatot, új utakon járnak (Fotó: as.com)
Neymar és Bruna Marquezine kapcsolata nem volt éppen átlagos. A brazil fiatalok megismerkedésük után nem sokkal szét lettek választva, hiszen amíg a Santos korábbi csatára Európába, Barcelonába költözött, addig Bruna továbbra is Brazíliában dolgozott. Egy év után most bejelentették, szakítottak.

Sokáig minden jól ment, a brazil modell még élvezte is a távkapcsolatot, egy idő után azonban kezdett kellemetlen lenni, hogy csak telefonon és az interneten tudják tartani a kapcsolatot, ráadásul az időeltolódás sem sokat segített a helyzetükön.

Korábban egyébként arról is volt szó, hogy Bruna követi Barcelonába szerelmét, ez azonban a Brazíliában hatalmas népszerűségnek örvendő modell felfelé ívelő színészkarrierje miatt végül mégsem jött össze.

Most az O Globónak Bruna elárulta, vége a kapcsolatuknak, majd bizonyítva, hogy valóban külön utakon járnak, minden közös képet törölt a közösségi oldalakról, amelyen a katalánok támadójával látható.

„Hagyd magad mögött a múltat, koncentrálj a jóra, mosolyogj és minden helyre jön” – írta ki az Instagramra Neymar, majd egy képet is mellékelt, amelyen ez állt: „tudo passa”, azaz minden elmúlik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik