Mrs. Alonso: „Minden rendben köztünk!”

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 12:29
null
Mindig együtt (Forrás: Hola.com)
Nehezen lehet megismerni Fernando Alonso magánéletét, mert sem ő, sem a felesége nem közlékeny típus ilyen témában. A különben reflektorfényben élő pár féltékenyen őrzi a magánéletét. Egy olasz újságnak azonban Raquel del Rosario beszélt az őt férjéhez kapcsoló érzelmekről is.

Időről időre felröppennek a pletykák Spanyolországban Fernando Alonso házasságának válságáról. Ennek az az oka, hogy egyikük sem halmozza el kapcsolatukról információkkal az újságokat.

Most azonban a feleség, a spanyol földön jól ismert énekesnő, Raquel del Rosario kivételt tett, és egy olasz lapnak elmondta, hogy senkire nem cserélné le Fernandót, még a sármos amerikai színészre, George Clooney-ra sem. Ugyanolyan szerelmes a férjébe, mint kapcsolatuk kezdetén, és bár nehezen szokták meg lakhelyük, a svájci Genf hűvös, sokszor esős klímáját a spanyolországi napfény után, most már remekül élnek a nyugalmas városban.

Férje zenei ízlése azonban elüt az övétől, mivel a Forma–1-es világbajnok az elektronikus, Raquel pedig a popzenét kedveli.

„Mindketten sokat dolgozunk, így hát mindennél többet ér az az idő, amit egymással tölthetünk. Ezért nem szívesen engedjük be a sajtót a magánéletünkbe" – mondta Raquel del Rosario, aki zenekarával, az El sueño de Morfeóval is szívesen fellépne Olaszországban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik