Mr. White Hart Lane - határtalan klubszeretet

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 17:04
null
Gary White Hart Lane le sem tagadhatja, hogy melyik csapatnak drukkol (Forrás: mirror.co.uk)
Egy Tottenham-fanatikus odáig ment, hogy felvette a hőn szeretett csapatának otthonául szolgáló stadion nevét. Íme, Gary White Hart Lane!


Gary Lane négy évtizede kitartóan szurkol a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának és a világ összes kincséért sem hagyna ki akár egyetlen hazai mérkőzést a White Hart Lane-en. Olyannyira szenvedélyes rajongója a londoni klubnak, hogy még a nevét is kedvencei „otthona" után változtatta meg. Hivatalos!

„Ez történik, ha negyven éve szurkolsz a csapatnak – jegyezte meg az esettel kapcsolatban Mr. White Hart Lane. – Vicces lehet hallani a telefonban a nevem, ha bemutatkozom. Persze egy Arsenal- vagy Chelsea-drukkert biztos felidegesítene. Az anyám majd kitért a hitéből."

A különös névváltoztatás komikusnak tűnhet az olvasóknak, azonban Gary Lane tette mögött érzelmi indíttatás is áll: gyermeke emléke előtt is tiszteleg. Kisfia hároméves korában elhunyt, Gary legnagyobb álma pedig az volt, hogy fiával együtt jár majd Spurs-meccsekre. Örök emlék!

Korábban is történt már ehhez hasonló: egy bolgár férfi 15 év kitartó küzdés után tudta hivatalosan is Manchester Unitedre változtatni a nevét, amelyet nem mellékesen egy MU-címer-homloktetoválással ünnepelt meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik