Morten Olsen berágott Justin Bieberre és a Bon Jovira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.11. 10:59
null
„A művész urak miatt tönkre megy a gyep! Hogy jussunk így ki a vb-re?” (Fotó: Action Images)
A dán válogatott szövetségi kapitánya szerint a két zenész fellépése tönkretette a koppenhágai stadion féltve őrzött gyepszőnyegét.

Dánia kedd este világbajnoki selejtezőt játszik Örményország ellen a koppenhágai Parken Stadionban. A selejtezősorozat félidejében, azaz öt mérkőzés után 6 ponttal a B-csoport 4. helyén szerénykedő dánoknak minden pontra (pláne háromra) szükségük van, hogy életben tartsák a reményeiket.

Ilyenkor ugyebár minden részlet hatványozottan esik latba, pláne ha a játéktérről van szó. Márpedig most arról van szó: a Parkenben ugyanis az elmúlt napokban egymásnak adta a kilincset (és a gyepet) Justin Bieber (április 20.), Bruce Springsteen (május 16.), a Top Charlie táncprodukció (május 18.) és a Bon Jovi zenekar (június 6.).

Telt ház a Bieber-bulin: a lelátót is lelakják...(Forrás: Facebook)
Telt ház a Bieber-bulin: a lelátót is lelakják...(Forrás: Facebook)

„Nem szorul bizonyításra, hogy miről beszélek. Megnéztük a pályát, és egyértelmű, hogy a gyep tönkre van téve" – idézi a kapitányt a sporten.dk oldal. – Sorsdöntő mérkőzésre készülünk ilyen körülmények között. Hogy tehetünk-e valamit a jövőben ez ellen? Igen, de vannak emberek, akik korábban is megtehették volna ezt, és egyeztettünk is. Meg kell érteni, hogy alig több mint egy hónapon belül négy ilyen koncert túl sok a gyepszőnyegnek."

Morten Olsen azonban a kirohanástól még nincs könnyebb helyzetben: csapatának már így is szinte csak matematikai esélye van akár (a pótselejtezőt jelentő) második hely megszerzésére is, és könnyen mondhatják, hogy csak a kifogásokat keresi egy esetleges újabb blamázs előtt.

A „bonjovisták sem kímélték a szép zöld gyepet (Forrás: Facebook)
A „bonjovisták sem kímélték a szép zöld gyepet (Forrás: Facebook)

Az ügyben egyébként Magyarországról is kaphatna autentikus információt: a Ferencváros hasonló okból (de legalább a Depeche Mode koncertje miatt) nem játszhatta ideiglenes otthonában, a Puskás Ferenc Stadionban az utolsó két hazai bajnoki mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik