Még Rihannának is spórolnia kell, ha élőben akarja látni LeBronékat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.09. 10:15
null
Már 240 millió forintért ott lehetünk a Miami arénájának legjobb helyén a Lakers ellen (Fotó: stubhub.com)
Tudjuk, messze még a karácsony, de mi már most szeretnék egy remek ajándéktippel kedveskedni. Potom 240 millió forintért ugyanis már kapható a Miami Heat Los Angeles Lakers elleni januári mérkőzésére szóló VIP-jegy.

Az alapszakasz ugyan még nem kezdődött el az NBA-ben, de a jegyek már most megvásárolhatóak az idény szinte összes mérkőzésére. A lehetőségeket böngészve több olyan találkozó jegyárai is találhatóak a katalógusban, amelyek megemelik egy átlagember szemöldökét, de a prímet a Miami Heat belépői viszik.

A szezon egyik legjobban várt meccsén, január 23-án az AmericanAirlines Arénában fogadja a Heat a Los Angeles Lakerst. És a lényeg, aki a két bajnokesélyes csatáját az oldalvonal mellől szeretné megtekinteni, annak nem kevesebb, mint 1.1 millió dollárt (majd' 240 millió forintot) kell fizetnie. Már ha a stubhub.com-on, a többi szurkoló által árult, picit túlárazott jegyre szeretne mindenáron lecsapni.

Mi így képzeljük el az urat, aki kitalálta ezeket a jegyárakat (Fotó: mlp.wikia.com)
Mi így képzeljük el az urat, aki kitalálta ezeket a jegyárakat (Fotó: mlp.wikia.com)

Persze, valamit valamiért. A pénzünkért cserébe LeBron James és a remélhetőleg addigra felépülő Kobe Bryant izzadságcseppjeiből is kaphatunk, akár Justin Bieberrel, Flo Ridával, vagy Rihannával is cseveghetünk a negyedek közt, sőt, talán Michael Jordan és Tapsi Hapsi is parkettre lép...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik