Mayweather 13 millió dollárt tett fel a Super Bowlra! De kire fogadott?

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 20:10
null
Van egy sejtésünk: Mayweather vasárnap a Broncos sikeréért szorít majd (Fotó: Action Images)
Floyd Mayweather nem hazudtolta meg „Money” (Pénz) becenevét: a mániákus sportfogadó hírében álló, többszörös világbajnok amerikai bokszoló nem kevesebb mint 13 millió dollárral, azaz közel 3 milliárd forinttal fogadott magyar idő szerint február 3-án éjjeli fél 1-kor kezdődő NFL nagydöntőre, a Denver Broncos és a Seattle Seahawks összecsapására. Mi az az aprópénz egy kis plusz izgalomért cserébe?

 

Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el!

Mayweather a Broncos minimum hárompontos Super Bowl-győzelmére 10.4 millió dollárral fogadott, Payton Manningék félidei vezetésre pedig további 2.6 milliónyi zöldhasút pakolt fel – adta hírül az ausztrál Courier Mail.

Mivel ekkora összegű fogadást egyetlen fogadóiroda sem vállalna be, a hírek szerint összesen hét bukmékernél, négy különböző offshore számláról tette meg tétjeit Mayweather.

Ha az ökölvívó mindkét fogadása bejön, közel dupla pénzre, nagyjából 11 millió dolláros profitra tehet szert.

Mayweathertől nem meglepőek a hasonlóan észbontó összegű sportfogadások, a nyáron állítólag 5.9 millió dollárt tett fel az NBA keleti konferenciadöntőjének hetedik mérkőzésére, egy minimum hétpontos Miami Heat győzelemre. Az bejött, az Indiana Pacers 99–76-os vereséget szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik