Lukaku egyszerűen nem tud veszíteni a FIFA 14-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.26. 13:38
Romelu Lukakuval, az Evertonban kölcsönben szereplő csatárral nem jó kikezdeni, hiszen képes 100 méterről is eltalálni Paul Scholest egy fával. A liverpooliak egyik játékosa azonban valamilyen csoda folytán mégis le tudta győzni a rettenthetetlen belgát, amit szerencsére most csak egy kontroller bánt.

Hivatalos, Romelu Lukaku nem tud veszíteni. A versenyszelleméről is ismert támadó Instagramján tett közzé egy fotót, amelynek tanulsága szerint a PlayStation irányítója nem bírta elviselni a hatalmas nyomást, amelyet a Kevin Mirallastól elszenvedett vereség után helyezett rá az Everton játékosa.

A gyenge idegrendszerű támadó sosem szerette visszafogni magát, legutóbb épp arról írt Twitter-oldalán, hogy szerinte a fiatal belga tehetségek nem tudnak otthon fejlődni, ezért jobban tennék, ha kipróbálnák a légióséletet.

Angliában egyébként azt beszélik, hogy a belga középpályás csak azért volt jobb a játékban honfitársánál, mert Lukakutól a meccs idejére elvette a PS irányítóját. Ráadásul így is csak 2–1-re tudott nyerni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik