Lebuktak - a 6–0-s „mészárlás” után Özilék ünnepelni mentek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.26. 17:11
null
Mandy, Özil, Bendtner, Sagna és a többiek remekül szórakoztak szombat este (Fotó: dailymail.co.uk)
Szombaton az Arsenal megsemmisítő, 6–0-s vereséget szenvedett a bajnokságban a Chelsea-től. És hogy mit csináltak az „ágyúsok” játékosai a hatalmas pofon után? Természetesen elmentek bulizni!

Arsene Wenger 1000. meccsét az Arsenal kispadján egy hatgólos vereséggel „ünnepelte" a Stamford Bridge-en. A találkozó után a lesújtott vendég drukkerek hazaindultak, és remélték, hogy kedvenceik legalább egy kicsit elgondolkoznak a kiütés után.

Összefoglaló, másképp
Nyolc és fél perc, ennyire volt szüksége egy csapat pocakos, lelkes angolnak, hogy összefoglalja a 6–0-s „kék”-győzelemmel záruló szombati Chelsea–Arsenal bajnoki eseményeit. Videó itt»

Mesut Özilék azonban nem így tettek, és pár órával a lefújás után már egy helyi étteremben ünnepelték a német középpályás barátnőjének születésnapját.

Az „ágyúsokat" egyébként pont Mesut szerelme, Mandy Capristo buktatta le. A modell az Instagramjára töltött fel egy fotót, amelyen látszik, a játékosokat egyáltalán nem viselte meg a hatalmas Chelsea-pofon.

A pályán még nem voltak olyan boldogok Podolskiék... (Fotó: Reuters)
A pályán még nem voltak olyan boldogok Podolskiék... (Fotó: Reuters)

„Egy felejthetetlen este" – írta ki a fotó mellé Mandy, ezzel pedig vélhetően az Arsenal-drukkerek is egyetértettek. Egy ideig ezt az estét senki sem felejti el...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik