Lampard burokba zárja a nőket?

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 17:19
null
Korábbi menyasszonya szerint Lampard nem figyelt eléggé rá (fotó: Action Images)
Egyre több folt esik Frank Lampard korábban patyolattisztának tűnő életén. A Chelsea labdarúgójáról most Elen Rives, korábbi menyasszonya, két gyermekének anyja nyilatkozott nem éppen hízelgő hangnemben.

 

A spanyol modell 2005-ben adott életet a pár első gyermekének, Lunának, majd két évvel később Islának. 2008-ban Rives és Lamprad útjai – hét év együttlét után – elváltak. A nő most a The Sun című lapnak nyilatkozott kapcsolatukról.

„Frank gyakorlatilag egy buborékban tartott. Én rendeztem a lakás dolgait, neveltem a gyerekeket, főztem az ebédet, válogattam a ruhákat – ezenfelül azonban nem sok mindent nem tehettem” – mondta Rives kisasszony.

„És amikor egy férfi burokban tart, mi történik? Hazajön, neki száz dolog van a fejében, én pedig nem tudok másról beszélni, mint a gyerekekről és a házról. De egy nőnek más igényei is vannak…”

Az újságíró ezt követően arra terelte a szót, hogy Lampard új barátnője, Christine Bleakley állítólag nem bánik jól a gyerekekkel, Rives a felvetésre meglehetősen agresszívan reagált.

„Én nem igazán ismerem őt, de ha valaha is barátságtalan volt a lányokkal, akkor leütöm” – mondta a spanyol modell, aki állítólag egy és 12 millió fontnyi összeget kapott Lampardtól a szétválás után.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik