Kolumbiai drogbáróval kavart indulatokat az MU védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 14:26
null
Pablo Escobar és a tőle származó idézet
Egy 1993-ban lelőtt kolumbiai drogbáró fényképét és idézetét osztotta meg az egyik közösségi oldalon Marcos Rojo, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin védője, aki ezzel nagy vihart kavart.

 

 

Marcos Rojo a hírhedt Pablo Escobar fotóját posztolta az Instagram-oldalán, a kép alatt pedig a következő mondatot idézte az egykor rettegett drogbárótól: „Csak azok ehetnek az asztalomról, akik életem nehezebb szakaszaiban mellettem álltak és velem együtt éheztek.”

A 24 éves védő kissé meggondolatlan cselekedete jó néhány felhasználónál kicsapta a biztosítékot, ami nem csoda, hiszen Escobart több száz rendőr haláláért teszik felelőssé Kolumbiában.

„Sz.ros argentinok. Csak azért tisztelik Escobart, mert ők nem élték át azokat az évtizedes kínokat, amelyeket mi igen. Bárcsak Argentínában történtek volna meg ezek a szörnyűségek, és nem a mi országunkban” – jött egy dühös kolumbiai reakció Rojo posztjára.

A 44 éves Pablo Escobart 15 hónapos, több száz millió dollárt felemésztő hajtóvadászat után 1993. december 2-án lőtték le Medellínben a kolumbiai különleges erők. Az ügyletei révén mintegy 20 milliárd fontos vagyont összegyűjtő drogbáró nem összetévesztendő Andrés Escobarral, a kolumbiai válogatott néhai védőjével, akit az 1994-es világbajnokság után gyilkolt meg egy fegyveres szintén Medellínben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik