Kiakadt a részeg MU-drukker, a segélyhívón követelte Fergusont

Vágólapra másolva!
2014.01.24. 14:43
null
Hogy? Velem? Ez most komoly? – képünk csak illusztráció (Fotó: Daily Mail)
Úgy tűnik, a héten az Old Trafford előtt vészhelyzet esetére elhelyezett Sir Alex Ferguson viaszbábú nem volt megoldás a Manchester United krízisbe hajló problémáira, hiszen David Moyes együttesét csúfosan elbaltázott tizenegyespárbaj után a Sunderland kiejtette a Ligakupából. Az újabb kudarc után betelt a pohár egy rettentően részeg MU-szurkolónál, aki a lefújást követően elkeseredettségében tárcsázta a helyi sürgősségi segélyhívószámot (999), majd felháborodva azt kérte a diszpécsertől, azonnal kapcsolja Sir Alex Fergusont, mert bizony fontos mondandója van.

Igen, a férfi nem viccelt, felhívta az angol segélyhívószámot, és bűncselekményként jelentette be kedvencei produkcióját. A nem mindennapi történetet maga a rendőrség, a Greater Manchester Police osztotta meg Facebook-oldalán, a tőle elvárható feszességgel és vidám szarkazmussal. (Jár a pacsi.)

„Természetesen lehangoló és szomorú pillanat, ha kedvenc focicsapatunk vereséget szenved, ennek ellenére nyomatékosan arra kérjük a polgárokat, hogy a 999-es segélyhívószámot csak és kizárólag valós vészhelyzet esetén tárcsázzák. Ha Sir Alex Fergusonnal szeretnének beszélni csapatuk eredményeiről és teljesítményéről, mi, itt a GMP-nél csak azt tudjuk tanácsolni, hogy a Manchester Unitedet próbálják felkeresni, minden bizonnyal akkor nagyobb esélyük lesz céljaik elérésre” – olvasható a közleményben.

„Ez egy értékelhetetlen szemét volt. Bűncselekmény. Kérem, kapcsolja Sir Alex Fergusont!” – a panaszos „vörös ördög” telefonbetyárkodása eredeti nyelven teljes egészében meghallgatható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik