HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.09 14:01 Frissítve: 2017.09.09 14:21

Inter: Icardi neje elmondta, miért hagyta el Maxi Lópezt

Négy év után sem csitulnak a kedélyek Mauro Icardi, az Internazionale játékosa és felesége, az argentin modell Wanda Nara házassága körül. A hölgy viszont most újabb részletet árult el arról, miért hagyta el korábbi férjét, Maxi Lópezt annak volt csapattársáért.

HIRDETÉS

 

Wanda Nara korábban öt évig Maxi López felesége volt, ezen idő alatt három fiuk született. Házasságuk azért ért véget, mert mindketten hűtlenséggel vádolták a másikat, ráadásul később képbe került López korábbi sampdoriás csapattársa, Mauro Icardi is, akiről az a pletyka járta, hogy valójában miatta következett be a válás.

Az állítólagos szerelmi háromszög azért is kavart nagy port, mert Icardi és López egyesek szerint közeli barátok voltak, azonban nemrégiben maga Wanda Nara árulta el, mi is történt valójában négy évvel ezelőtt.

„Maxi többször megcsalt, és egyszer csak elegem lett – emlékezett vissza egy dél-amerikai műsorban az immáron ötgyermekes anyuka. – Mellesleg nem igaz, hogy Mauróval nagyon jó barátok voltak. Csapattársak voltak, és jó kapcsolatban álltak, de Mauro közeli barátai Argentínában élnek. Maxival azóta többször találkoztak, de mindig nyugodt volt a hangulat. A történet nagyobb port kavart, mint amilyen valójában volt. Szeretnénk a gyerekek miatt is azt, hogy annyira nyugodt legyen a kapcsolatunk, amennyire csak lehet.”

Icardi felesége – aki egyben az ügynöke is – elárult még egy érdekességet, az olaszok ugyanis elmondása szerint többször megpróbálkoztak az argentin honosításával, aki hazája válogatottjában eddig csupán háromszor kapott lehetőséget.

„Kétszer vagy háromszor is megkerestek minket, de Mauro mindig visszautasította az ajánlatukat. Ő csak Argentína színeiben szeretne játszani, így azonnal igent mondott, mikor Jorge Sampaoli meghívta őt a válogatottba, hiszen hosszú ideje arról álmodott, hogy Argentína színeiben játszhasson.”

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.17 09:33:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Firmino kapott néhány nap pihenőt, és a képek tanúsága szerint remekül érezte magát Ibizán.

2018.05.16 11:47:51

Sportszelep nemzetisport.hu

A brazil futballista a barátnőjével együtt vállalt szerepet a C&A videoklipjeiben.

2018.05.14 20:46:10

Sportszelep nemzetisport.hu

A sztárvendégek között a Harry Potter-filmekből ismert színész is feltűnt.

2018.05.13 11:55:31

Sportszelep nemzetisport.hu

A 25 éves belga hölgy táncosnő, de természetesen a modellkedést sem veti meg.

2018.05.02 17:42:33

Sportszelep nemzetisport.hu

Sophie Rose óriási népszerűségnek örvend, de nem csak a Chelsea-drukkerek között…

HIRDETÉS
HIRDETÉS