Hát ti meg mit szívtatok? A Pool tulaja kinevette az Arsenalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 11:58
null
A Liverpool tulajdonosa köszöni, de nem kér az Arsenal millióiból (Fotó: Action Images)
A Premier League-ben szereplő, a nyári átigazolási szezonban Luis Suárez megtartásáért foggal-körömmel harcoló Liverpool tulajdonosa, John W. Henry nem tudta komolyan venni az Arsenal legutóbbi ajánlatát az elvágyódó uruguayi csatárért. Henry Twitterre írt – iróniát sem nélkülöző – bejegyzésében azt feltételezte, az „ágyúsok" vezetői tudatmódosítót szívtak, mielőtt megkeresték a klubot 40 millió (plusz egy) fontot tartalmazó kivásárlási tervükkel.

A Liverpool első embere szó szerint ezt írta a közösségi oldalon követőinek: „Mit gondoltok, mit szívtak ezek odaát az Emiratesben?” Az nem tisztázott, hogy Henry pusztán az összeget kevesli, vagy önmagában az érdeklődést tartja ennyire mulatságosnak.

A legkevésbé sem visszafogott, de annál egyértelműbb üzenet láttán aztán az sem volt meglepő, hogy a Pool visszautasította az első, 35 millió fontos ajánlatot 5 millió (plusz egy) fonttal kikövérített ígéretet is.

(Forrás: 101greatgoals.com)
(Forrás: 101greatgoals.com)

Érthető módon az Arsenalnál sem fogadták kitörő örömmel a reakciót, hiszen Londonban abban a hitben tették meg utolsó ajánlatukat, hogy az kimeríti a Suárez kivásárlási záradékában foglaltakat, de a csatár szerződése értelmében a Liverpoolt ez az összeg csak a játékos tájékoztatásra kötelezi, nem kötelező elfogadni.

Mindeközben az Ausztráliában felkészülő Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers négyszemközt tenne kísérletet arra, hogy meggyőzze a Real Madrid által is kerülgetett támadót a maradásról, de csak az után, hogy tanítványai lejátszották soros felkészülési találkozójukat a Melbourne Victory ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik