Ezt rúgják majd a BL-döntőben: bemutatták a hivatalos labdát - kép

Vágólapra másolva!
2012.02.14. 12:05
null
A Finale Munich, amivel játszanak, és a BL-trófea, amiért játszanak (Fotó: uefa.com)
Címkék
Az Adidas a májusi labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő helyszínén mutatta be a döntőben és az egyenes kieséses szakaszban főszerepet játszó Finale Munich nevű lasztit.

A Finale Munich a 12. labda, amit a német sportszergyártó kifejezetten a BL-döntőre készített, azonban az első olyan, amit már korábban be fognak vetni: az egyenes kieséses szakaszban érdekelt csapatok már kedden este elkezdhetnek ismerkedni a sportszerrel.

A május 19-i döntőben az a két csapat játszhat még egyszer a labdával, amelyik az addig abszolvált mérkőzéseken a legszorosabb kapcsolatot alakítja ki vele...

A Finale Munich magán viseli a döntőnek otthont adó müncheni Allianz Arena jellegzetességeit: így a labda valamelyest utal a stadion különleges külső borítására, és a már hagyományosnak tekinthető csillag mintázat színei is a különleges, modern építészeti megoldásokra hivatottak reflektálni – az UEFA hivatalos honlapján közzétett bemutató szerint...

A Finale Munich kedden este 20.45 órakor mutatkozik be az Olympique Lyon–APOEL és a Bayer Leverkusen–Barcelona nyolcaddöntős találkozókon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik