Eto'o már nem kocsikat gyűjt, új szenvedélye van

Vágólapra másolva!
2013.10.10. 17:49
null
Eto’o a kocsik után most mobilokat gyűjt (Fotó: yahoo.com, archív)
A The Sun információi szerint Samuel Eto’o a telefonok megszállottja. Az angolok állítása szerint a Chelsea csatára több mint 400 mobilt birtokol, s közülük tizennégy mindig nála van bekapcsolt állapotban.

Azon már meg sem lepődünk, ha egy futballista luxuskocsikat, házakat, festményeket vagy hasonló dolgokat gyűjt, de mint már megtanultuk az évek alatt, Samuel Eto'o mindig tud újat mutatni.

A The Sun információi szerint a kameruni a mobilokat imádja, ezért kedvenceiből 400 darabot már be is gyűjtött, amelyet a világ különböző pontjain, saját házaiban használ.

A telefonok iránti imádata egyébként nem most kezdődött a Chelsea futballistájánál, 2011-ben már saját mobilszolgáltatót is alapított szülőhazájában Set’Mobile néven, amely a mai napig Kamerun egyik meghatározó telefonos cége.

Ettől függetlenül nem tudjuk, miért kell ilyen elképesztő mennyiségű mobil egy embernek. Lehet, hogy Eto’óval még nem közölték, hogy nem kell mindig új telefont vennie, ha be akarja állítani éppen aktuális kedvenc csapatának címerét háttérképnek?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik