Londonban elszabadul a pokol, ha Özil az Arsenalhoz igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 17:44
null
Hosszú idő után Mesut Özil lehet az Arsenal első csúcsigazolása. De megérkezik-e éjfélig? (Fotó: Action Images)
Az átigazolási piac utolsó óráiban az Arsenal szurkolói egyértelműen az – abszolút pozitív értelemben vett – őrület jeleit mutatják. Az elmúlt hónapjaikat végigkísérő mézesmadzag, megannyi üres pletyka és a klubbal kapcsolatban felmerült sztárigazolás után végül úgy tűnik, Arsene Wenger mélyen belenyúl a zsebébe és az utolsó pillanatban egy igazi klasszis futballistával erősíti meg az ágyúsok keretét. A megcsillanó reménysugár hallatán a londoni klub sivár hitetlenségbe zuhant drukkerei elképesztő fogadkozásokba kezdtek: meztelen fotók, szemkinyomás, megtérés – „Feltéve, ha Özil az Arsenalba igazol.”
Arsenal-drukkerek üdvözlik a meg nem érkezett igazolásokat (Forrás: footballburp.com)
Arsenal-drukkerek üdvözlik a meg nem érkezett igazolásokat (Forrás: footballburp.com)

 

Az Arsenallal nyáron szóba hozott, de nem leigazolt futballisták
Luis Suárez (Liverpool), Gonazalo Higuiaín (Napoli), Karim Benzema, Angel Di María (Real Madrid), Wayne Rooney (Manchester United), Stevan Jovetic (Man. City), Juan Mata (Chelsea), Luis Gustavo (Wolfsburg), Sven Bender (Dortmund), Marouane Fellaini (Everton)

Márpedig egyre valószínűbb, hogy a hétfői nap nagy részét orvosi vizsgálaton töltő Mesut Özil, a Real Madrid labdarúgója Londonba teszi át a székhelyét és pirosba öltözik a 2013–2014-es szezonra.

Amióta felröppent német válogatott gólpasszkirály leigazolásának lehetősége, a szurkolók a Twitteren fogadkoznak, milyen agyament őrültséget fognak elkövetni, ha Özil tényleg az Arsenalba igazol. A Twitteren az #IfOzilSignsForArsenalWill hashtagre keresve lehet szemezgetni a felhasználók elvetemült és bátor ötletei között, de párat mi is összegyűjtöttük, hogy mindenki átérezhesse, mennyire ki vannak éhezve Észak-Londonban egy valódi sztárfutballista érkezésére.

Ha Özil az Arsenalba igazol, én:

• Tíz fontot fizetek mindenkinek, aki retweeteli ezt
• Feltöltök magamról egy meztelen képet a Twitterre
• Feltöltöm a Twitterre a barátnőm összes meztelen fotóját
• Visszavonom minden Wengerre szórt átkomat
• Elcsábítom David Moyes lányát
• Kivájom a szemgolyómat egy kanállal
• Leborotválom a hajam és meztelenül futok végig a városban
• Hinni fogok Istenben, és templomba járó ember leszek

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik