El Clásico a Twitteren: Arbeloa szólt vissza a trollkodó Piquének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 10:42
null
Arbeloa nem hagyta magát, és frappánsan visszaszólt Piquének (Fotó: marca.com)
Sokszor láthattuk már, hogy az ősi rivális Real Madrid és Barcelona futballistái a pályán kívül is szeretik zrikálni egymást. Most, kereken egy hónapra az idény első el Clásicójától a katalánok védője, Gerard Piqué, és a madridiak játékosa, Álvaro Arbeloa akaszkodott össze a Twitteren.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid csak Cristiano Ronaldo 96. percben szerzett tizenegyesével tudta legyőzni a spanyol bajnokságban még nyeretlen Elchét.

A nyögvenyelős madridi győzelmet persze az ősi rivális Barcelona hívei kimondottan élvezték, sőt, a katalánok védője, Gerard Piqué még oda is szólt a királyiaknak Twitteren.

„Sikerült elkapnom egy vígjátékot a Canal + Liga csatornán... jó is ez ilyen késői órán” – célozgatott a Piqué a madridiak szenvedésére az újonc ellen.

A 48 ezer ember által megosztott tweetet persze nem hagyhatták szó nélkül a madridiak sem, és az Elche elleni mérkőzést végig a pályán töltő Álvaro Arbeloa egy képpel, valamint egy rövid kommenttel válaszolt.

„Nagyon boldogok vagyunk, hiszen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Emellett örülök annak is, hogy egyesek a színházról a mozizásra váltottak” – utalt Arbeloa a gránátvörös-kékek szerinte sokat színészkedő játékosaira.

A Jerry Springer Showba is beillő szájkaratéban nem hirdetnénk győztest, de az biztos, hogy már nagyon várjuk az október 26-i Barcelona–Real Madrid el Clásicót, pláne ha a Nou Campban is ilyen feszült hangulat fogad majd minket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik