Egy angol riportert támadtak meg a dühös madridiak Stark bíró helyett

Vágólapra másolva!
2011.04.30. 15:52
null
Érthető, hogy a pipától nem látó madridiak nem vették észre a különbséget (Fotó: Metro.co.uk)
Az angol ITV-nek dolgozó Andy Townsendet a Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája meccs után összetévesztették Wolfgang Stark játékvezetővel. Egy étteremben találták meg, kis híján rátámadtak.

Az egykori futballista a BL-meccsek szakkommentátoraként dolgozik az ITV-nek, így töltötte a csütörtök délelőttöt Madridban, ahol előző este a Real Madrid a Barcelonától 2–0-s vereséget szenvedett. A fővárosiak elsősorban a Pepét kiállító, José Mourinhót a lelátóra küldő, és szerintük egyébként is részrehajlóan bíráskodó Wolfgang Stark játékvezetőben találták meg a bűnbakot.

Pechére, Townsend valamelyest hasonlít a német bíróra, így, amikor kollégáival békésen ebédelt egy madridi étteremben, azzal kellett szembesülnie, hogy egy csomó Real-szimpatizáns kezdi bőszen szidalmazni.

„Miután még mindig a nyakamban volt az UEFA akkreditációs kártyája, joggal hitték azt, hogy én vagyok Stark. Kénytelen voltam eléjük állni, és elmondani nekik, hogy én angol vagyok, és az ITV-nek dolgozom."

Townsend kollégáit azonban inkább szórakoztatta a helyzet, az incidens után elkezdték „Wolfie"-nak szólítani az ijedt szakértőt, aki elmondta, attól tartott, hogy meg fogják támadni.

A spanyol fővárost, sőt egész Spanyolországot napokig izgalomban tartó párharc elfajulásáért egyértelműen José Mourinho volt a felelős, aki a viselkedésével felhergelte a közönséget.

„Nem szeretném Mourinhót viszontlátni Angliában" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik