Eden Hazard nehezen hiszi, hogy az „öreg” Diego Costa 25 éves

Vágólapra másolva!
2014.08.26. 14:38
Diego Costa, a Chelsea nyáron igazolt csatára 25 éves, de jóval többnek néz ki. Ezt sokan gondolják így, és most már Eden Hazard is tagságit váltott a kételkedők klubjába – derült ki a Sky Sportsnak adott interjújából, amikor a londoniak új igazolásairól kérdezték.

„A csapat jó formát mutat. Jól játszunk és az új igazolások, Fabregas és Costa is nagyszerűen teljesítenek. Costa elég öregnek tűnik, így majd megkérdezem tőle, hogy tényleg huszonöt éves-e, bár még nem nagyon beszél angolul” – szúrt oda egy rövid mondatban több alkalommal is új csapattársának a belga.Fabregas és Costa is nagyszerűen teljesítenek. Costa elég öregnek tűnik, így majd megkérdezem tőle, hogy tényleg huszonöt éves-e, bár még nem nagyon beszél angolul” – szúrt oda egy rövid mondatban több alkalommal is új csapattársának a belga.

Diego Costa és Theo Walcott: mindketten egy londoni PL-klubban futballoznak és 25 éve születtek
Diego Costa és Theo Walcott: mindketten egy londoni PL-klubban futballoznak és 25 éve születtek

A Chelsea háza táján nem számít újdonságnak az életkorral poénkodni, az előző szezonban a menedzser, José Mourinho volt bizonytalan Samuel Eto'o születési dátumával kapcsolatban, a kameruni csatár meg is sértődött, gólörömmel üzent a portugál mesternek.

Szintén a 2013–2014-es szezonban bukkant fel a Lazio „nagy öregje”, a mindössze 18 éves Joseph Minala, aki legalább 40-nek néz ki.

Az Atlético Madridtól érkező Diego Costa (kora ellenére) nagyszerűen kezdte karrierjét a Chelsea-nél: első két angol bajnoki mérkőzésén két gólt szerzett.

A gólok jönnek, az évek mennek (Fotó: Action Images)
A gólok jönnek, az évek mennek (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik