Eddig tartott a szerelem, Irina szakított C. Ronaldóval?

Vágólapra másolva!
2015.01.14. 12:39
Azt hittük, sosem lesz vége, ám most úgy tűnik, lezárult Cristiano Ronaldo és Irina Sejk kapcsolata.

CR és Irina távolról tökéletesnek tűnő kapcsolata 2010-ben indult útjára, amikor a portugál klasszis és az orosz modell összefutott egy fotózáson. Szerelem volt első látásra, azóta pedig elválaszthatatlannak tűntek.

Ritkán engedtek bepillantást a kulisszák mögé a kapcsolatukat illetően, de úgy tűnt, minden rendben, aztán a dolgok 2014 telén kezdtek érdekessé válni, amikor a Real Madrid hetese úgy döntött, a karácsonyt szerelme nélkül, inkább a családjával tölti.

Valaki hiányzik a képről… (Fotó: instagram.com/irinashayk)
Valaki hiányzik a képről… (Fotó: instagram.com/irinashayk)

Ezt követően jött az igazi meglepetés, az orosz szupermodell az Aranylabda-gálára sem kísérte el kedvesét, így CR fiával, a kis Cristianóval állt a kamerák elé.

Nem csoda, hogy azonnal szárnyra kapott a spanyol médiában a sztori, mely szerint lezárult egy korszak, ugyanis Irina kidobta a portugált.

Legutóbb elkísérte CR-t a gálára (Fotó: Reuters)
Legutóbb elkísérte CR-t a gálára (Fotó: Reuters)

Hivatalos válasz nem érkezett egyik féltől sem, ám Irina a Twitteren most hatalmas vihart kavart, ugyanis szerdától már nem követi a portugált a közösségi oldalon.

Persze csak egy apró kattintásról van szó, és könnyen lehet, hogy az „unfollow” semmit sem jelent, ám az események arra utalnak, hogy Cristiano Ronaldo és Irina már nem egy pár többé.

Vége? (Fotó: 101greatgoals.com)
Vége? (Fotó: 101greatgoals.com)

Ezek után mit is mondhatnánk? Urak, hölgyek, ideje lecsapni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik