Dwyane Wade és Wozniacki is gyémánttal ünnepelte az új évet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 15:30
null
Wade egy hatalmas gyűrűvel lepte meg kedvesét (Fotó: tmz.com)
Bár a karácsonyt mi már lassan kihevertük, úgy tűnik, az Egyesült Államokban még mindig nem ért véget az ajándékozás ünnepe. A Miami Heat bedobója, Dwyane Wade, valamint a golfsztár, Rory McIlroy is úgy döntött, meglepi kedvesét egy hatalmas eljegyzési gyűrűvel.

Bár Wade és az amerikai színésznő, Gabrielle Union kapcsolata nehezen mondható tökéletesnek – az NBA-sztár elismerte, hogy többször is megcsalta kedvesét – a majd' egymillió dollárt érő gyűrű úgy tűnik, megtette a hatását, hiszen az újévi „üdvözlőlapon” már hatalmas mosollyal az arcán és egy még hatalmasabb gyűrűvel az ujján mutatkozott a Heat sztárja mellett Gabrielle.

Wozniackiék is házasodnak (Fotó: tmz.com)
Wozniackiék is házasodnak (Fotó: tmz.com)

A házasság mellett döntött Rory McIlroy és Caroline Wozniacki is. A golfozó és a teniszező ausztráliai nyaralásuk során jelentették be – ahol csak egyikük pihenhet, hiszen Caroline már nagyban készül az Australian Openre –, hogy hivatalosan is összekötik életüket.

Mivel elvileg a pénz nem boldogít, nehéz elhinni,hogy egy szép gyémánttal minden probléma megoldódik, de mi drukkolunk mindkét párosnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik