Csaj-vb: a pályán kívül argentin arany – Messi neje a világbajnok!

Vágólapra másolva!
2018.07.15. 12:35
Vasárnap a labdarúgópályán Franciaország és Horvátország feszül egymásnak a világbajnokság döntőjében, a csaj-vb-n viszont már megvan a győztes! Lionel Messi magabiztosan menetelő neje, Antonella Roccuzzo Yannick Carrasco csodaszép párjával is elbánt, így a pályán kívül argentin arany született.

Consejos de mejores playlists para entrenar?

1.3m Likes, 5,005 Comments - Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on Instagram: "Consejos de mejores playlists para entrenar? "



 

AntonellaRoccuzzót aligha kell bemutatni a legnagyobb futballrajongóknak, hiszen az ötszörös aranylabdás Lionel Messi kedveseként elég régóta benne van a köztudatban.

Az argentin klasszis már ötéves kora óta ismeri Antonellát, aki Messi gyerekkori jó barátja, Lucas Scaglia unokatestvére.

A fiatalok 2008 óta vannak együtt, de csak 2009 januárjában erősítette meg a futballista, hogy valóban egy párt alkotnak. Azóta három fiuk született, Thiago (2012-ben), Mateo (2015-ben) és Ciro (2018).


Antonella a csaj-vb-n két északi szépséget múlt felül, méghozzá sokkolóan nagy fölénnyel, majd Cristiano Ronaldo kedvesén is átverekedte magát, a döntőben pedig a korábbi belga szépségkirálynő, Noémie Happart ellen is győzött (1700–1300).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik