Cassano: A Juve egy gyönyörű p..a, de nem indít be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.19. 19:22
null
Antonio Cassanót négyszer is szerződtette volna a Juventus, de az olasz csatár nem indult be (Fotó: IPA)
Antonio Cassano állítja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus négyszer is szerződtetni akarta őt karrierje során, és roppant érdekes magyarázatot adott arra, hogy miért kosarazta ki a torinóiakat.

 

„Négyszer is elutasítottam a torinóiakat, a Juventus egy gyönyörű p..a, de nem indít be – mondta Cassano a Tiki-Takának adott interjúban. – A »zebrák« januárban megkeresték az ügynökömet, Massimiliano Allegri miatt igent is mondtam volna, mert ő tudja, hogy kell bánni a játékosokkal, de várnom kellett arra, hogy Sebastian Giovinco távozzon. Mikor Giovinco Torontóba igazolt, történt valami és összeomlott az üzlet.”

A Real Madridot is megjárt Cassano szerint Allegri, akivel közösen bajnokságot nyert a Milannal 2011-ben, megcáfolta a kétkedőit, és kiváló együttest épített Torinóban, amely kis szerencsével megverheti a Barcelonát a Bajnokok Ligája döntőjében.

„Allegrit szidták mikor átvette az irányítást Torinóban, de az ő csapata erősebb, mint amit Antonio Conte vezetett – a birodalom alapjait ugyan utóbbi tette le az elmúlt három évben. Meglepett, hogy a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, de megérdemlik. A Barca szinte verhetetlen, de ha a Juve gyorsan gólt szerez, stabilan védekezik és egy kis szerencséje is van, akkor győzhet – folytatta Cassano. – Örülnék, ha Allegriék sikerrel járnának, de még boldogabb lennék, ha a Barca győzne a fináléban, mert akkor Lionel Messi megnyerhetné az ötödik aranylabdáját is. Ő a legnagyobb játékos a labdarúgás történetében, a fiam is róla kapta a nevét.”

Cassano januárban szerződést bontott a Parmával, jelenleg nincs klubja, most arról is beszámolt, hogy azóta miként tölti napjait.

„Az elmúlt három hónapban úgy zabáltam, mint egy öszvér, több mint tíz kilót híztam” - tette hozzá a 39-szeres olasz válogatott támadó

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik